+ 45 26 49 79 13

Kundeevents

Kundeevents


Mød kunderne på en ny måde

Har I brug for at styrke relationerne mellem jeres salgsstyrke og udvalgte kunder? Så foreslår vi at I inviterer kunderne med en tur på vandet, hvor I møder dem i langt mere uformelle rammer end hjemme på kontoret.

Typisk starter eller slutter arrangementet på et sted med mulighed for forplejning. Vi står gerne for at arrangere eventet som en totalløsning, hvor vi står for mødefaciliteter, forplejning, overnatning, transport etc. Sejladsen tager som udgangspunkt omkring 4 timer og kan gennemføres overalt i Danmark.

Alle deltagere får en grundig briefing af vores instruktører før sejladsen, og vi har en instruktør med på alle både som observatør. Sejladsen tager som udgangspunkt omkring 4-6 timer og kan gennemføres overalt i Danmark.

Kunde events
Udtalelse fra Facebook

Kunde events

Michael Staal

“Jeg var med til et top professionelt organiseret event i onsdags. I fremstår som et harmonisk og godt samarbejdende team, hvilket i sig selv er inspirerende at overvære. I forstår at skabe de rammer for deltagerne, som motiverer til at gøre mere for at skabe gode teams.”


5 / 5 stjerner