+ 45 26 49 79 13

Mød kunderne på en ny måde

Har I brug for at styrke relationerne mellem jeres salgsteam og udvalgte kunder? Så foreslår vi at I inviterer på et kundeevent, hvor I møder dem i langt mere uformelle rammer end hjemme på kontoret.

Fælles for rigtig mange af jeres kunder samt jeres salgsteam er, at de sandsynligvis ikke har prøvet selv at sejle en båd før. Ved at tage kunderne med en tur på vandet, får I styrket relationen, og lært hinanden bedre at kende, og forhåbentlig går de fra arrangementet med øgede relationer og motivation for samarbejde. Det handler om kommunikation og samarbejde, og dem der klarer det bedst kommer først over målstregen.

Hvordan foregår sejladsen

Der er tale om kapsejlads af typen matchrace. Her dyster flere hold på hver deres båd, om at komme først over mållinjen. Sejladsen foregår mellem tre bøjer – to, der markerer start- og mållinje og én, der fungerer som topmærke. Under en kapsejlads, skal bådene to gange op og runde topmærket. Ved sejlads fra startlinjen, sejles der op mod vinden, hvilket kræver en særlig sejlteknik, når der sejles i sejlbåde.

 

Kunder og salgsteam blandes i grupper, og tildeles en instruktør.

Alle deltagerne får samlet en introduktion til, hvordan båden sejles, hvilke opgaver der skal løses. Derudover bliver I sat ind i sikkerheden ombord. Der vil yderligere altid være en sikkerhedsbåd på vandet, under sejladsen.

 

Hver instruktør træner sammen med gruppen på banen og giver tips og gode råd, men når kapsejladsen skydes i gang, fungerer instruktøren som sikkerhedsrepræsentant, observatør og coach.

Antallet af kapsejladser afhænger af længden af det samlede arrangement.

 

Efter sejladserne evaluerer vi samlet – instruktørerne fortæller om nogle observationer og I har mulighed for reflektion i forhold til jeres dagligdag i virksomheden. Vi kårer selvfølgelig også dagens vindere – eventuelt med medaljer.

Den samlede tid for vores firmaevents er typisk 4 eller 6 timer, alt afhængigt af jeres ønsker.

 

Typisk starter eller slutter arrangementet på et sted med mulighed for forplejning. Vi står gerne for at arrangere eventet som en totalløsning, hvor vi står for mødefaciliteter, forplejning, overnatning, transport etc. Eventet kan gennemføres overalt i Danmark – tæt ved kysten med en havn.

Ved sejlads i Middelfart kan sejladsen foregå ud fra hotellerne langs kysten, som har egne broer.

Udtalelse
Udtalelse fra Facebook

Udtalelse

Michael Staal


”Jeg var med til et top professionelt organiseret event i onsdags. I fremstår som et harmonisk og godt samarbejdende team, hvilket i sig selv er inspirerende at overvære. I forstår at skabe de rammer for deltagerne, som motiverer til at gøre mere for at skabe gode teams. Sidst men ikke mindst gør i rigtig god reklame for sejlsporten. Min aller varmeste anbefaling til GoSail.”


5 / 5 stjerner