+ 45 26 49 79 13

Hyppige spørgsmål

13 skarpe spørgsmål

Det er erfaringsmæssigt de færreste, der har prøvet at sejle, og det er bestemt ikke en hindring for deltagelsen. Derfor møder vi tit forskellige spørgsmål om, hvor og hvordan vi tilrettelægger vores sejladser, og hvad det kræver af deltagerne. Her besvarer vi de 13 hyppigst stillede spørgsmål.

 

Hvor lang tid tager det?

Typisk tager det 4-6 timer, men vi skræddersyer sejladsen til hver enkelt virksomheds ønsker.

 

Hvor foregår det? 

Vores hovedhavn er Middelfart Marina, men vi sejler over hele landet, hvor vi som udgangspunkt har otte udvalgte havne som baser. Har I ønske om at sejle på en specifik lokation så løser vi også det.

 

Hvilket tøj skal man have på?

I tilfælde af dårligt vejr stiller vi sejlertøj ( bukser og jakker) til rådighed for deltagerne. Derudover så har vi obligatoriske redningsveste og giver deltagerne mulighed for benyttelse af handsker, brillesnorer og solcreme. Deltagerne skal møde i fornuftigt fodtøj (gummisko, vandresko, løbesko, gummistøvler, sejlersko etc.) og derudover være påklædt som skulle man “gå en tur i skoven”.

Bliver man søsyg?

Det er meget sjældent, at folk bliver søsyge. Årsagen er, at vi tilrettelægger sejladsen efter de konkrete vind- og vandforhold, og at vi altid sejler kystnært.

 

Hvad med sikkerheden?

Sikkerheden er en topprioritet, når vi sejler. Vi har altid en sikkerhedsbåd i vandet sammen med deltagernes både, ligesom vi har en instruktør med i hver båd som observatør/sikkerhedsrepræsentant og coach. Deltagerne har naturligvis redningsveste på samt bliver udstyret med sejlertøj efter forholdene.

 

Kan alle være med?

Alle kan være med uanset alder og fysisk form. Vores udgangspunkt er, at ingen af deltagerne har sejlerfaring. Det er heller ikke et krav, at man kan svømme – men i givet fald vil vi gerne have det at vide.

 

Er der en redningsbåd med?

I forbindelse med alle sejladser er der en sikkerhedsbåd tilstede med en uddannet skipper.

 

Har I mad med?

Det aftaler vi i forbindelse med hver enkelt event, men vi sørger meget gerne for forplejning til deltagerne før, under og eller efter sejladsen. Vi kan også arrangere mødefaciliteter eller overnatning, hvis det ønskes.

 

Hvad hvis det er dårligt vejr?

Man kan sejle i al slags vejr, og i de 12 år, som stifterne af GoSail har arrangeret teambuilding til søs, er meget få arrangementer blevet aflyst. Den eneste omstændighed, som kan betyde aflysning, er tæt tåge eller helt vindstille, og så har vi naturligvis en plan B.

 

Kan man sejle hele året?

Ja, men de fleste synes, at det alt andet lige er sjovest, når solen skinner 😉

 

Er der risiko for, at nogen falder i?

Risikoen er meget lille, men vi anbefaler alligevel for en sikkerheds skyld alle deltagere at tage skiftetøj med.

 

Hvad koster det?

Det er meget afhængigt af antallet af deltagere, tid og sted. Kontakt os gerne for at få et konkret tilbud.

 

Hvad sejler man i?

Deltagerne sejler i hollandsk producerede både af typen Blu26, der er særdeles ”godmodige” i vandet, og samtidig udfordrende for den drevne sejler.