+ 45 26 49 79 13

Om os


Positive resultater med havet som værktøj

I GoSail brænder vi for at udvikle mennesker gennem sejlads. Vores mål er at skabe positive resultater for deltagerne, uanset om det handler om systematisk udvikling af high performance-teams eller at give en gruppe mennesker en fed oplevelse sammen.

En sejlads varer typisk 4-6 timer, og i tilrettelæggelsen arbejder vi ud fra disse retningslinjer:

Målstyring: Vi starter altid med en afklaring omkring jeres mål med sejladsen, hvorefter vores instruktører tilrettelægger sejladsen derudfra. Derigennem sikrer vi, at I får de ønskede resultater.

Sikkerhed: Sikkerheden har topprioritet, og alle deltagere får en grundig briefing af vores instruktører før start. Der er en instruktør med i alle både som observatør/sikkerhedsrepræsentant og coach, og der er altid en sikkerhedsbåd på vandet sammen med deltagernes både.

Akkuratesse: Succesfuld sejlads handler om præcision, og vi går enormt meget op i at holde tidsplanen og have styr på de mindste detaljer. Hvis vi har aftalt, at sejladsen er færdig kl. 16, bliver vi ikke færdige kl. 16.10.

Totalløsning: Hvis I ønsker det, arrangerer vi gerne forplejning, mødefaciliteter, overnatning eller transport i forbindelse med sejladsen. Hertil bruger vi en række partnere, vi har arbejdet sammen med i mange år.

 

Velkommen ombord i bådene

I GoSail har vi vores egne både, som vi bruger til alle sejladserne. Bådene er bygget i 2012 i Holland af bådproducenten BluBoats og er af typen Blu26. Typen er perfekt til sejlere uden professionel sejlererfaring og kan hver have 4-5 deltagere med.

Bådene er 8 meter lange, 2,2 meter brede og har en mastehøjde på 12 meter. Hver båd vejer 1,2 tons og kølen som holder båden oprejst stikker 1,8 meter ned i vandet. De er af den ”godmodige” type, som ligger godt i vandet, men som samtidig stiller krav til håndteringen for at sejle perfekt, og er udfordrende selv for den drevne sejler. 

 

Historien om en virksomhed bygget på erfaring

GoSail A/S er startet i 2017, men historien går meget længere tilbage. De to stiftere Søren Laugesen og Jens Henrik Lund, har begge sejlet fra barnsben, og de seneste 13 år samarbejdet omkring teambuilding til søs.

Idéen til at starte en virksomhed i nyt regi havde modnet i nogle måneder, da stifterne tog beslutningen om at starte selv. Derfra var der ikke langt til at tage turen til Schweiz for at købe seks både af typen Blu26. Bådene har en høj kvalitet og er perfekte til formålet.

 

Vi har arbejdet med havet i 13 år

GoSail A/S er Søren Laugesen og Jens Henrik Lund samt en stribe af dygtige medarbejdere. Vi har i en årrække arbejdet professionelt med sejlads som udviklingsværktøj for individer og grupper.

Konceptet er med andre ord gennemtestet og videreudviklet gennem mange år.

Søren og Jens Henrik er begge erfarne sejlere og har tilbragt mange tusinde timer på vandet. Gennem årene har parret været ansvarlig for afholdelse af flere tusinde sejladser for virksomheder, teams, foreninger, erhvervsnetværk, ledergrupper og sportshold etc.

Til at varetage arrangementerne bruges udelukkende de bedste instruktører. Instruktørerne er nøje udvalgt efter deres evner til teamudvikling, og de har alle de fornødne kurser og uddannelser.