+ 45 26 49 79 13

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere


Vi sejler ikke i egen sø.

I GoSail arbejder vi sammen med en lang række kompetente partnere, der hjælper os med at understøtte et effektivt koncept for deltagerne. Her kan du læse om nogle af dem.

DK Company

DK Company er et multi-brand modehus som siden 2001 er vokset til nu at være en af Europas førende leverenadører af mode og lifestyle brands til men kvinder.

Dinex

Dinex producerer udstødninger og emissionssystemer til lastbiler, busser, varebiler og industrikøretøjer. Dinex producerer mere end 95% af alle materialer til komplette udstødningssystemer – fra turbo til afgangsrør – inklusiv avancerede emissionsteknologier.

BDO Revision

Vi har tradition for at betjene store som små virksomheder, institutioner og kommuner på Fyn. Vi har et solidt og mangeårigt kendskab til de fynske virksomheder og de udfordringer, som de står overfor.

 

Palby Marine

Palby Marine i Kolding er Danmarks største grossist af maritimt udstyr og reservedele. Virksomheden forhandler alle typer af bådudstyr, som importeres fra hele verden og sælger via forhandlere, bådudstyrsbutikker, værksteder og værfter i hele Danmark. Kræfterne bag GoSail har arbejdet med Palby Marines produkter i mange år.

 

Mercedes-Benz Danmark

Mercedes-Benz Danmark A/S er den officielle importør af biler fra Mercedes-Benz i Danmark. Salg af nye biler foregår gennem et netværk af autoriserede og selvstændige forhandlere, ligesom de har et veludbygget netværk af autoriserede serviceværksteder. GoSail stifterne har arbejdet sammen med Mercedes-Benz Danmark om afviklingen af mange store internationale events, lige som vi selvfølgelig benytter os af deres biler. 

 

Hoeks.dk

Webbureauet Hoeks.dk i Aarhus udvikler webløsninger og markedsføring, der kan ses på bundlinjen. Bureauet har i tidernes løb arbejdet for mere end 400 virksomheder, herunder YouSee, TDC, Aarhus Universitet, Havarikommissionen og VVS-kæden Bedre Bad. Hoeks.dk har udviklet GoSails website.

 

Spark Media

Det aarhusianske kommunikationsbureau Spark Media udvikler kommunikation, tekster og kampagner, der skaber engagement, involvering og fællesskab. Stifteren af Spark Media har arbejdet med kommunikation på fuld tid siden 2002 og har lavet teksterne til GoSails website.