Naturoplevelser & hvalsafari

Der er flere årsager til at GoSail ligger i Middelfart. Én af dem er, at det omkringliggende farvand er en del af Naturpark Lillebælt. Det dybe Lillebælt med sine høje skrænter, smukke kystlinjer og flotte øer, giver en unik mulighed for at opleve naturen fra en side det ikke er alle forundt.

 

Tag med os på tur ind i Gamborg Fjord, rundt om Fænø eller med under både den gamle og nye Lillebæltsbro, op nord for Strib fyr og oplev vores skønne Naturpark.

 

Naturpark Lillebælt huser verdens største population af hvaler, nemlig marsvinet. En lille delfin-lignende hval, der lever og yngler i Lillebælt. Med vores kendskab til området og agile både er der næsten garanti for at spotte rygfinner, når de små hvaler skal op til overfladen for at trække luft. Marsvin kommer i mange størrelser, og er man heldig kan I opleve en mor med en kalv eller to, der leger i vores strømfyldte farvand.

 

Læse mere om Naturpark Lillebælt her

Foto: VisitFredericia/Naturpark Lillebælt

Skal I have frisk luft og en fantastisk naturoplevelse som afbræk i jeres møde?

Bliv ringet op eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Meeting break – for sejl og i RIB

Det flydende mødelokale