Juletilbud 2020

Hvordan holder I julefrokost i år?

Pengene er sat af i budgettet, måske var julefrokostudvalget allerede i gang – men er de sat “skakmat” i forhold til den traditionelle måde at gøre det på, idet det ikke er fornuftigt at “få for meget inden for vesten?…
Vi synes det er en god idè, det der med vesten 🤪 …redningsvesten.😇

Skal vi skabe rammen om et socialt arrangement i november eller december, hvor I hygger jer sammen og samtidig får en uforglemmelig og coronasikret “Julefrokost anno 2020” ?

Sejladsarrangement i sejlbåde fx. fredag eller lørdag kl. 13.30 – 17.30

4 timers arrangement i Middelfart i sejlbåde, afsluttende med ribbenstegssandwich, risalamande – selvfølgelig med mandelgave samt øl/vand ad libitum. Specialpris 1.049,- kr. + moms/ person.

Ønskes i stedet glögg og æbleskiver er prisen 999,- kr./person + moms.

Skal der i stedet være fuld fart på arrangementet, så kan I få en tur i vores store RIB båd

Vi kan lave samme setup som ovenfor, men hvor det er sejlture i vores 12-personers rib, som sejler op til 90 km/t. Er I mere end 10 kan vi opdele arrangementet i to grupper, hvor I skifter mellem at spise julemenu og sejle.

1 times RIB Tur plus ribbenstegssandwich og risalamande samt øl/vand 8.000,- kr + moms.

1 times RIB Tur plus glögg og æbleskiver 6.300,- kr. + moms.

OBS. Begge eventtyper afvikles corona sikret i grupper med maks. 10 personer incl. instruktør. Materiellet afsprittes inden brug, og spisningen foregår udendørs, evt. u. pavillon alternativt indenfor i små grupper.