Integrer teambuilding og arbejdet med kultur, kompetenceløft, trivsel og medarbejderudvikling – i samarbejde med HUMI

I en verden, hvor sammenhold, samarbejde og kommunikation er afgørende for virksomheders succes, er det mere end nogensinde relevant at kombinere teambuilding aktiviteter med udvikling af den enkeltes kompetencer og en styrkelse af kulturen og fællesskabet. Men hvad indebærer udvikling af personlige kompetencer, kommunikationskompetencer og evnen til at skabe stærke relationer egentlig?

Den helt essentielle udvikling af de bløde områder handler om en række målrettede aktiviteter, der er skræddersyet til at styrke den enkelte medarbejder og medarbejderens evne til at skabe stærke bånd (relationer) med andre. De virksomheder der formår det har den stærkeste magnetisme på gode medarbejdere, som de kan fastholde mens de tiltrækker flere kompetente profiler.

Hvorfor er de personlige kompetencer vigtige?

  1. Forbedret samarbejde

Ved at styrke de personlige kompetencer lærer medarbejderne at samarbejde mere effektivt. De bliver bekendt med hinandens styrker og svagheder, hvilket fører til bedre samarbejde i det daglige arbejde.

  1. Øget produktivitet

Et velfungerende team fører til højere produktivitet. Medarbejdere, der forstår hinandens typer og arbejdsstile, kan nemmere dele opgaver og nå målene hurtigere.

  1. Styrket teamånd

Der er stærkere tillidsbånd der opstår når medarbejdere kender sig selv og hinanden bedre, hvilket skaber en følelse af fællesskab og tilhørsforhold. Medarbejdere, der føler sig som en del af et team, er mere motiverede og engagerede i deres arbejde, hvilket resultere i at de arbejder mere effektivt og bliver længere i organisationen.

  1. Bedre kommunikation

Effektive udviklingsaktiviteter på det personlige og menneskelige område fremmer åben kommunikation mellem medarbejdere. Dette fører til bedre forståelse og færre misforståelser i arbejdsprocessen. Her bliver konflikter til læring.

Lad teambuilding oplevelser styrke integrationen af de vigtigste kompetencer i din organisation.

Effektive menneskelige indsigter og personlige kompetencer fremmer den åbne dialog i hverdagen. Brug teambuilding aktiviteter til at styrke anvendelsen yderligere og dermed få et stærkere udbytte af din investering i din vigtigste ressource.

For at opnå en solid forankring i dit team eller din afdeling, så du kan maksimere effekten af jeres kompetenceløft, samarbejder GoSail med vores dygtige samarbejdspartner HUMI. HUMI er specialister i menneskelig indsigt og kommunikation, baseret på praktisk anvendt Emotionel Intelligens. HUMI designer læringsforløb der tager udgangspunkt i jer, jeres kultur og jeres mål. De skaber oplevelser som hjælper jer med at forbedre kommunikationen, styrke samarbejdet og øge produktiviteten. HUMI er eksperter indenfor emotionel intelligens og menneskelig interaktion.

Samarbejdet med HUMI skaber den synergi som optimere jeres investering af tid og økonomi på dette helt centrale område. Vi sikrer, at dit team ikke kun har det sjovt, men også tilegner sig værdifulde færdigheder, der kan anvendes i det daglige arbejde.

Sammen tilpasser vi vores forløb, så de matcher jeres mål, budget og tidsplan. Forløbet vil være en velafbalanceret blanding af teori, praksis, evaluering, implementering og opfølgning.

Læs meget mere om HUMI her.

Et lidt længere forløb med en ROI der kan mærkes. Her er 1 + 1 = 3

Bliv ringet op eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Medarbejder- og lederudvikling

Team- & kommunikationstræning