Grundfortællingen om GoSail

MOVEMENT AT SEA

 

I en matchracebåd er der ingen fremmedgørende algoritmer eller mikroprocessorer. Du er 100% offline. Redskaberne er enkle, og den grundlæggende viden er den samme i dag som for 1.000 år siden. Så når vinden pludselig springer, nye bølger opstår og kursen skal ændres, handler det ikke om mast, sejl og tovværk. Det handler om de mennesker, der sidder på båden. Om deres selvindsigt og deres evne til at kommunikere, arbejde sammen og træffe de rigtige beslutninger i forhold til hinanden, vinden, bølgerne, kursen og de andre både.

 

Hvis du tror, at det er individualister og enkeltmands-præstationer, der driver verden, skulle du overveje at komme ombord på en matchracebåd. Her er intet team stærkere end deres evne til at samarbejde.

 

Både når det handler om sejlads og menneskelig udvikling, er bølgen et helt centralt symbol. Bølgen rummer nemlig både bevægelse, udvikling og dynamik. Det er med bølger, som med menneskets indre ressourcer. Kun hvis du respekterer dem og forstår dem, kan de hjælpe dig og dit team med fremdrift, retning og fart. Vi kalder det: Movement at sea.

 

Når du vælger teambuilding til søs med Go Sail, er der ro på, selvom der kan være fart på. Når du sejler ud med os, sejler du ind i en fokuseret verden med en overskuelig enkelthed. Så selvom du mister jordforbindelsen, når du sejler ud, oplever du masser af grounding og ro i sindet, når du går i land.

 

Hos os går midlet og målet op i en højere enhed. Vi tilbyder nogle helt unikke rammer, hvor du kan mødes med andre. Og ikke mindst med dig selv.

Læs vores historie

Møde vores medarbejdere