Polterabend i RIB

Så skal I give den kommende brud/brudgom og gæsterne en uforglemmelig oplevelse, så vil en RIB tur være det oplagte valg. Der vil også være mulighed for at give bruden/gommen en tur i badering bag båden, hvor vi kan garantere en ”vandgang”.

Vi har flere RIB’s men den store bruges typisk til ”polterabend” arrangementer. Båden er 9 meter lang, udstyret med 12 faste sæder samt 2 store 300hp motorer. Båden skyder fuldt lastet, en topfart tæt på 90km/t. Båden kan lejes på timebasis med fører. Vi stiller med redningsveste og om nødvendigt sejlertøj. Vi sejler i hele Danmark.

Båden og skipperen er godkendt til events og persontransport af Søfartsstyrelsen.

RIB ture / RIB events

GoSail ejer flere store gummibåde ”RIB” både af forskellige størrelser. Fælles for dem alle er at de er godkendt til events og persontransport, og de spænder fra 130hp til 600hp. Vi har både som kan sejle med mellem 4 og 12 personer af gangen og med en fart på op imod 90 km/t.

Sejladserne kan tage udgangspunkt i persontransport fra A-B, oplevelsesture hvor det enten er naturoplevelsen der er i højsædet og/eller hurtige ture med vind i ansigtet. Der er altid garanti for en sublim oplevelse, uanset om det er det ene eller det andet formål. Disse ture kan foregå overalt i Danmark, og bådene kan sejle i alt slags vejr. Er vejret lidt skidt, så har vi mulighed for at medbringe sejlertøj til jer.

 

Vi har også mulighed for at bruge bådene til forskellige vandaktiviteter, herunder: vandski, watercast, badering ect.

Skal vi arrangere det for dig?

Bliv ringet op eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

SUP / Vandski / Badering

Ud i det blå for sejl