Udtalelser

Medarbejderevent og teambuilding

“Vi er glade for, at vi i år, valgte GoSail som vært for vores årlige personalearrangement. Når valget faldt på GoSail og et matchrace arrangement, var det fordi det både understøtter det sociale og det faglige i vores virksomhed. Vi kunne rent faktisk ”lege” vores mission om at udvikle værdi i fællesskab, og vores værdier; proaktiv, respekt, effektiv og trivsel – ind i arrangementet.

Der var gode muligheder for at øve os i at spille hinanden gode, og forstå vigtigheden af klar og tydelig kommunikation. Alt sammen noget som vi arbejder med hver eneste dag. Oven i det havde vi en super hyggelig og underholdende dag.

Til daglig arbejder Procudan med at udvikle værdi til og sammen med kunder i den Skandinaviske fødevareindustri, og vi ved, at det er menneskene i fællesskabet, der gør forskellen.

Ude på bådene fandt vi hurtigt ud af, at det kræver samarbejde og en klar rollefordeling at styre båden, og det kan vi helt sikkert overføre til vores egen dagligdag.

Vi var mange, der ikke havde sejlet før, men godt hjulpet på vej af GoSail instruktøren, lærte vi hurtigt at sejle båden samt fik øvet vores værdier i praksis. Hele arrangementet var godt planlagt af GoSail og gav rig mulighed for social samvær og en god fælles oplevelse med kollegaerne.

Jeg kan kun anbefale andre virksomheder at gøre brug af GoSail’s kompetencer og viden i forhold til samarbejds- og kommunikationsøvelser. Det er sjovt, værdifuldt og lærerigt.”

– Tommy H. Pedersen, Owner/CEO Procudan

“11 sekundmeter var virkeligheden, da Totalbankens medarbejdere var på samarbejds- og kommunikationskursus med GoSail. Vi blev kastet ud på dybt vand så at sige, og ud af vores comfort-zone, men strabadserne blev klaret, grænser overskredet og resultater opnået. Alt sammen i trygge rammer og under kyndig vejledning af GoSails medarbejdere. Det kan virkelig anbefales”.

 – Claus Lyngbakke-Hellesøe, Totalbanken A/S

“Jeg må erkende at jeg var en smule nervøs for, hvordan det skulle gå med den vejrudsigt og ikke mindst om der ville være nogen, der blev presset ud over det de reelt havde lyst til. Den bekymring må jeg bare sige blev gjort til skamme – det var en sand fornøjelse at være med til, og ganske enkelt imponerende hvorledes jeres dygtige instruktører på en time kunne forvandle en flok landkrabber til et sammentømret hold, der rent faktisk var i stand til at sejle kapsejlads! Jeg er sikker på,  at turen vil være omdrejningspunkt for mange gode snakke i afdelingen i den kommende tid. TAK for et super arrangement!”

 – Morten Fjerbæk, CEO, EnviDan A/S

”Det er det bedste firmaevent jeg har prøvet til dato. Sindssygt lærerigt og helt vildt sjovt! Det gør vi igen. Tak for en uforglemmelig oplevelse.”

 – Peter Haahr Rasmussen, Get Accept

Netværk

”VERDENSKLASSE måde at være sammen med kunder og forretningsforbindelser. Perfekt match mellem faglighed, social samvær, netværk og sejlads i sjove og hurtige både. GoSails instruktører leverer fremragende instruktion, og alle deltagere, begyndere såvel som øvede gik trykke på vandet. Jeg kan kun give mine allervarmeste anbefalinger af GoSail.”

– Per Dragelund, Avaya Sales Lead at Jansson Kommunikation

”Sammen med en række erhvervsfolk, som jeg kun kendte perifert i forvejen, deltog jeg i et GoSail event på vandet. De fire timer i sejlbåden, hvor vi kæmpede sammen, side om side, har givet mig en meget tættere relation til mine “nye hold kammerater”. I begejstringen gav vi ‘high-fives’ og anerkendte hinanden for hver vores bidrag i båden, og indså, hvor vigtig kommunikation og samarbejde er, samt hvilke resultater det kan lede til. Arrangementet har lige givet det sidste til en langt bedre udgangsposition for nye fælles forretninger.”

 – Per Bauer fra Human Trust A/S

Skal vi være en del af jeres næste netværks- og teambuilding arrangement?

Kontakt os allerede i dag eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen nederst, så kontakter vi dig hurtigst muligt.