+ 45 26 49 79 13

Styrk samarbejdet under åben himmel

Hvordan styrker I samarbejdet i jeres teams? Hvordan skaber I en bedre kommunikation i organisationen? Hvordan giver I kunderne en udviklende oplevelse, de aldrig glemmer?

Svaret er at invitere folk ud at sejle og give dem ansvaret for at styre en båd under sikre forhold. I modsætning til andre teambuilding-former, er alle lige på en båd. De færreste mennesker har prøvet selv at sejle, og lige så få har prøvet at sejle på en kapsejladsbåd. Men med firmaevents hos GoSail får I muligheden. Hos os er det ikke en nødvendighed at deltagerne har prøvet at sejle en kapsejladsbåd før, da I får en introduktion til det, og altid vil have en instruktør med på båden. Det er heller ikke et krav at deltagerne skal have en bestemt fysisk form, for at kunne deltage.

 

En sejlbåd uden motor er et perfekt værktøj til at udvikle mennesker både individuelt og i grupper. Deltagerne vil opdage vigtigheden af, at lige netop deres opgave bliver udført, for at båden kan sejle bedst muligt, og samtidig lærer de, hvor vigtigt det også er at kommunikere om opgaven så alle ved, hvad der skal ske og, hvornår de skal udføre opgaven, så de er sammen om at nå i mål.

De afgrænsede rammer i båden, samt de opgaver I vil komme ud for, gør, at I får mulighed for at bruge jer selv på en helt ny måde. Samtidig får I mulighed for at udvikle jeres evner til at samarbejde om at løse opgaver og hjælpe hinanden.

Derudover er omgivelserne med vand hele vejen rundt, højt til himlen og vind i håret fantastisk, ligesom sejlads er en klimavenlig aktivitet, hvor vi bruger naturens kræfter.

Hvordan foregår det i praksis?

Vi starter altid med en afklaring af jeres mål; hvad ønsker I at opnå med eventet og hvad ønsker I, som virksomhed, at deltagerne opnår. Altså hvad er formålet med eventet?

Efter forventningsafstemningen tilrettelægger vi sejladsen sammen med vores instruktører.

På dagen deles I op i hold på 3-5 personer. Hvert hold tildeles en båd og en instruktør, som vil være i båden hele tiden.

Sikkerheden har topprioritet, og alle får derfor en samlet introduktion til sejlads, således at I ved, hvordan I skal forholde jer i båden, samt hvordan båden styres og agerer.

Under sejladsen er der ligeledes altid en sikkerhedsbåd på vandet, sammen med de deltagende både. Denne båd fungerer ligeledes som dommerbåd.

Instruktøren sætter jer ind i, hvordan båden skal sejles, men når kapsejladsen bliver skudt i gang fungerer instruktøren blot som observatør, coach og sikkerhedsrepræsentant.

Firmaevent i sejlads

Vores instruktører er elitesejlere, med mange års erfaring inden for sejlsport og kapsejlads – I er derfor altid i trygge hænder.

Efter at have trænet lidt på vandet, sejles der en række kapsejladser afhængig af eventets længde.

Efter sejladserne evaluerer vi samlet – instruktørerne fortæller om nogle observationer og I har mulighed for reflektion i forhold til jeres dagligdag i virksomheden. Vi kårer selvfølgelig også dagens vindere – eventuelt med medaljer.

Den samlede tid for vores firmaevents er typisk 4 eller 6 timer, alt afhængigt af jeres ønsker.

Vi sørger gerne for forplejning til deltagerne før, under og efter sejladsen, og vi arrangerer gerne mødefaciliteter eller overnatning, hvis I ønsker det. Eventet kan foregå overalt i Danmark – tæt ved kysten, hvor der er en havn.

Ved sejlads i Middelfart kan sejladsen foregå ud fra hotellerne langs kysten, som har egne broer.

Spændende firmaevent

Udtalelse
Udtalelse fra Facebook

Udtalelse

Per Dragelund


”VERDENSKLASSE måde at være sammen med kunder og forretningsforbindelser. Perfekt match mellem faglighed, social samvær, netværk og sejlads i sjove og hurtige både. GoSails instruktører leverer fremragende instruktion og alle deltagere, begyndere såvel som øvede gik trygge på vandet. Jeg kan kun give mine allervarmeste anbefalinger af GoSail”


5 / 5 stjerner

EVENTS FOR KUNDERNE

Har I brug for at styrke relationerne mellem jeres salgsstyrke og udvalgte kunder? Så foreslår vi, at I inviterer kunderne, med en tur på vandet og møder dem på en ny måde.

MEDARBEJDEREVENTS

Få saltvand i håret med kollegerne hvis I har brug for at få styrket sammenholdet efter en omorganisering. Eller en fortjent fejring efter et godt årsresultat.

PRODUKTLANCERING

Giv jeres nye produkt en flyvende start. Lancer det nye produkt med manér for kunder, partnere og presse, gør det med naturen som ramme, på bølgen blå.