+ 45 26 49 79 13

Firmaevents

Styrk samarbejdet under åben himmel

Hvordan styrker I samarbejdet i jeres teams? Hvordan skaber I en bedre kommunikation i organisationen? Hvordan giver I kunderne en udviklende oplevelse, de aldrig glemmer?

Svaret er at invitere folk ud at sejle og give dem ansvaret for at styre en båd under sikre forhold. I modsætning til andre teambuilding-former er alle lige på en båd. De færreste mennesker har prøvet at sejle professionelt, og lige så få har prøvet at sejle på en kapsejladsbåd. Der er heller ikke krav til at have en bestemt fysisk form hos deltagerne. Dermed er en båd på åbent vand et perfekt værktøj til at udvikle mennesker individuelt og i grupper.

De afgrænsede rammer i båden gør, at folk får mulighed for at bruge sig selv på en helt ny måde. Derudover er omgivelserne med vand hele vejen rundt, højt til himlen og vandsprøjt i håret fantastisk, ligesom sejlads er en klimavenlig aktivitet, hvor vi kun bruger naturens kræfter.

 

Hvordan foregår det i praksis?

Vi starter altid med en afklaring omkring jeres mål, hvorefter vores instruktører tilrettelægger sejladsen derfra.

Hver båd har 4-5 personer ombord, og et typisk event tager 4 eller 6 timer afhængigt af jeres eventvalg. Sikkerheden har topprioritet, og alle deltagere får en grundig briefing af vores godkendte instruktører før start.

Der er en instruktør med i alle bådene som observatør/coach/sikkerhedsrepræsentant, og der er altid en sikkerhedsbåd på vandet sammen med de deltagende både.

Vi sørger gerne for forplejning til deltagerne før, under og eller efter sejladsen, og vi arrangerer gerne mødefaciliteter eller overnatning, hvis I ønsker det.

Firma events
Udtalelse fra Facebook

Firma events

Per Dragelund

“VERDENSKLASSE måde at være sammen med kunder og forretningsforbindelser.
Perfekt match mellem faglighed, social samvær, netværk og sejlads i sjove og hurtige både.
GoSails instruktører leverer fremragende instruktion og alle deltagere, begyndere såvel som øvede gik trygge på vandet. Jeg kan kun give mine allervarmeste anbefalinger af GoSail”


5 / 5 stjerner

EVENTS FOR KUNDERNE

Har I brug for at styrke relationerne mellem jeres salgsstyrke og udvalgte kunder? Så foreslår vi, at I inviterer kunderne, med en tur på vandet og møder dem på en ny måde.

MEDARBEJDEREVENTS

Få saltvand i håret med kollegerne hvis I har brug for at få styrket sammenholdet efter en omorganisering. Eller en fortjent fejring efter et godt årsresultat.

PRODUKTLANCERING

Giv jeres nye produkt en flyvende start. Lancer det nye produkt med manér for kunder, partnere og presse, gør det med naturen som ramme, på bølgen blå.