Netværksarrangement

Mød dit netværk på en ny og spændende måde med et netværksarrangement hos GoSail

Til et netværksarrangement på vandet får dig og dit netværk mulighed for at kombinere aktiv deltagelse på vandet med netværksmuligheder på land. Kombinationen af sejlads og netværk er med til at fremme samarbejdet og skabe et rum, hvor deltagerne kan opbygge dybere relationer.

 

Blu26, Lilelbælt. Mødeafbræk, netværksarrangement, netværk, kundepleje, teambuilding mm. Ud i det blå for sejl.

Et værdiskabende netværksarrangement

Mange i dit netværk har måske aldrig prøvet at sejle. Dette er ingen hindring hos os, da deltagelse ikke kræver nogen forudgående erfaring med sejlads.

Ved at invitere dine kunder og netværk med på en sejltur skaber I ikke blot stærkere forbindelser, men får også mulighed for at lære hinanden bedre at kende på en ny og unik måde. Oplevelsen, der ligger uden for den sædvanlige komfortzone, kan fremme dybere forståelse og styrke relationerne.

Forhåbentlig vil deltagerne ikke kun forlade arrangementet med stærkere relationer, men også med øget motivation til samarbejde. Stærke relationer er afgørende for at øge omsætningen, og en vellykket begivenhed kan have en positiv indvirkning på virksomhedens bundlinje og vækst.

En vellykket dag på vandet er derfor ikke blot en mindeværdig oplevelse, men også en investering i fremtidig succes og samarbejde. Ved at investere i vores netværk skaber vi også mere værdi for hinanden. Det er derfor vigtigt, at vi afsætter tid til at styrke det netværk, vi har.

Hvad kan du forvente?

 • Du får styrket relationerne med dit netværk, salgsteam, kunder, mv.
 • Du etablerer et stærkere eller større netværk. Gå sammen med en eller to komplementære virksomheder, og få adgang til potentielle kunder.
 • GoSail sikrer projektstyring, herunder koordinering af møder, opsætning af invitation, eventplanlægning fra A-Z samt opsamling og evaluering.
 • GoSail faciliterer sejlads og al logistik og netværksfacilitering på dagen, herunder leveres matchracere med instruktører samt 1 stk. sikkerheds- og dommerbåd,  sejlertøj, redningsveste, solcreme, brillesnore og handsker.

Dagens program

Varigheden af et netværksarrangement er som udgangspunkt 4 – 6 timer og kan gennemføres overalt i Danmark. Et typisk program kunne fx se sådan ud:

 • Velkomst ▶ skippermøde og generel orientering
 • Sejler udstyr udleveres  ▶ intro på bådene ▶ sejle ud af havnen ▶ træningen starter
 • Den først sejlads sættes i gang, hvor holdene dyster mod hinanden
 • Evt. rotation, hvor holdene skiftes til at være på land og vand ▶ mulighed for at netværke mellem sejladserne
 • Sejladserne afsluttes ▶ bådene sejles i havn ▶ bådene afrigges
 • Evt. netværk efter sejladserne med mad og drikke (morgenmad, frokost, grillbuffet, etc.)
 • Afslutning og præmieoverrækkelse

Få et uforpligtende tilbud på et netværksarrangement

Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, så kontakt os endelig, hvis du tror, at et netværksarrangement på vandet er noget for jer. Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kundeevent på vandet

Ønsker du at opbygge og styrke din kunderelation, arrangerer vi også kundearrangementer på vandet. Vores kundearrangementer har fokus på kundepleje, relationer og netværk. Med en erfaren instruktør som guide vil I lære at sejle vores matchrace-både og konkurrere mod andre hold på banen.

“Vi lægger vægt på den stærke relation til vores kunder, og samtidig har vi flere grønne og bæredygtige produkter på hylderne. På den baggrund har vi igennem de seneste år inviteret dem ud at sejle”

Helle Snedker

Kundedirektør & partner hos Formuepleje A/S