Om vores udstyr

Sejlbåde

I GoSail har vi 10 sejlbåde, som vi bruger til sejladserne. Bådene er bygget i 2012 i Holland af bådproducenten BluBoats og er af typen Blu26. Typen er perfekt til sejlere uden sejlererfaring, og kan hver have 4-5 deltagere med. Bådene er 8 meter lange, 2,2 meter brede og har en mastehøjde på 12 meter. 

Der er ingen kahyt, toilet eller køkken ombord. Det er en kapsejladsbåd, og således så let som muligt. Hver båd vejer 1,2 tons, og kølen som holder båden oprejst stikker 1,8 meter ned i vandet. 

De er af den ”godmodige” type, som ligger godt i vandet, men som samtidig stiller krav til håndteringen for at sejle perfekt, og er udfordrende selv for den drevne sejler.

Vi har landevejstrailer til alle bådene således, at vi kan fragte dem derhen, hvor eventet skal afvikles.

Ichi
Kopi af bdo båden

RIB

En RIB eller RHIB (fra engelsk rigid-hull inflatable boat, “stift skrog oppustelig båd”) er en båd med fast, formet skrog og fleksibel, oppustelig ponton som “ræling”. Bådtypen er meget stabil og sødygtig fordi den oppustelige ponton gør at båden ikke mister flydeevne selv om der skulle skylle vand ombord.

Skroget er formet for at øge bådens ydelse og planingsegenskaber.

Bådtypen bruges blandt andet af redningsvæsenet, militæret og politiet, samt som fritidsbåd.

 

I GoSail har vi to forskellige RIB. 

Den ene bruger vi som sikkerheds- og dommerbåd samt til persontransport af op til 8 personer.

Den anden bruger vi til RIBTure. Der er faste sæder til 12 personer. Den har to motorer med hver 300 HK, og kan sejle op til 90 km/t.

gosail-rib-video-poster-min
speedbaadskoerekort-cover-min

Vandski / Tube /SUP / Kajak

Vi har samarbejdspartnere, der lever dette udstyr, så vi sikrer, at det altid er det nyeste og samtidig er velholdt.

 

Vi sætter professionalisme og sikkerhed højt.

Skonnert

Vi samarbejder med en række bådejere, og finder det skib der passer i størrelsen til jeres behov.

 

Skonnerterne bruger vi ved de events, hvor hovedformålet er en hyggelig sejltur med kultur og hygge eller der, hvor ikke alle deltagere ønsker at sejle kapsejlads. 

Det kan være en tur med vinsmagning og lækkerier til maven, det kan være et foredrag eller historie- og kultur fortællinger undervejs. Vi har også en kunde, der har lavet en tasing-challenge på turen. Kun fantasien sætter grænser.

Der er selvfølgelig mulighed for at gå i land undervejs for at besøge fx Ærø Bryggeri eller andre spændende øer som skal udforskes.

 

Også her sejler vi i hele landet.

Mød jeres netværk på en helt unik måde

Mød jeres netværk på en helt unik måde

Bliv inspireret
Download vores materiale og bliv inspireret til fantastisk teambuilding, netværk og oplevelser på vandet