Vores udstyr

Kapsejladsbåde

I GoSail har vi 10 sejlbåde, som er bygget i 2012 i Holland af bådproducenten BluBoats og er kaldet Blu26. Blu26 er perfekt til nye sejlere uden sejlerfaring, og kan hver have 4 – 5 deltagere ombord.

Bådene er 8 meter lange, 2,2 meter brede og har en mastehøjde på 12 meter. Der er ingen kahyt, toilet eller køkken ombord. Det er en kapsejladsbåd, og således så let som muligt. Hver båd vejer 1,2 tons, og kølen som holder båden oprejst stikker 1,8 meter ned i vandet. 

De ligger godt i vandet, men  stiller samtidig  krav til håndteringen for at sejle perfekt, og er udfordrende selv for den drevne sejler.

Vi har landevejstrailer til alle bådene således, at vi kan fragte dem derhen, hvor eventet skal afvikles.

RIB

En RIB (fra engelsk rigid-hull inflatable boat, “stift skrog oppustelig båd”) er en båd med fast, formet skrog og fleksibel, oppustelig ponton som “ræling”. Bådtypen er meget stabil og sødygtig fordi den oppustelige ponton gør, at båden ikke mister flydeevne selv om der skulle skylle vand ombord. Skroget er formet for at øge bådens ydelse og planingsegenskaber.

I GoSail har vi forskellige RIB’s. De bruges som sikkerheds- og dommerbåde samt til persontransporter og RIB ture.

Bådene har vi i forskellige konfigurationer på 6 til 9 meter i længden, og med motorstørrelser fra 130 til 600 HK. De kan sejle op til 90 km/t.

Skonnert

Vi samarbejder med en række bådejere, og finder det skib der passer i størrelsen til jeres behov.

Skonnerterne bruger vi ved de events, hvor hovedformålet er en hyggelig sejltur med kultur og hygge eller der, hvor ikke alle deltagere ønsker at sejle kapsejlads. 

Det kan være en tur med vinsmagning og lækkerier, et foredrag eller historie- og kultur fortællinger undervejs. Kun fantasien sætter grænser.

Der er selvfølgelig mulighed for at gå i land undervejs for at besøge fx Ærø Bryggeri eller andre spændende steder, som skal udforskes.

Også her sejler vi i hele landet.

Vandski / Tube /SUP / Kajak

Vi har samarbejdspartnere, der leverer dette udstyr, så vi sikrer, at det altid er nyt og velholdt.

Vi sætter professionalisme og sikkerhed højt.