En virksomhed bygget på erfaring

GoSail A/S blev startet i 2017, men historien går meget længere tilbage. De to stiftere Søren Laugesen og Jens Henrik Lund, har begge sejlet fra barnsben, og har siden 2005 samarbejdet omkring teambuilding til vands.

Søren og Jens Henrik har i en årrække arbejdet professionelt med sejlads som udviklingsværktøj for enkeltpersoner og grupper. Konceptet er med andre ord gennemtestet og videreudviklet gennem mange år. De er begge erfarne sejlere og har tilbragt mange tusinde timer på vandet. Gennem årene har parret været ansvarlig for afholdelse af flere tusinde sejladser for virksomheder, teams, foreninger, erhvervsnetværk, ledergrupper og sportshold etc. Læs mere om Matchrace Middelfart.

Til at varetage arrangementerne bruges udelukkende de bedste instruktører. Vores instruktører er elitesejlere med mange års erfaring inden for sejlsport og kapsejlads – I er derfor altid i trygge hænder. Instruktørerne er samtidig nøje udvalgt efter deres evner til teamudvikling, og de har alle de fornødne kurser og uddannelser.

Udover teambuilding, RIB-sejlads, mv. har Søren og Jens Henrik sammen været værter for flere internationale sejlsportsbegivenheder – senest VM i Melges24 samt kvindernes VM i Matchrace i 2023 – det kan du læse mere om her.

Tydelig kommunikation giver bedre resultater

I GoSail brænder vi for at forbedre evnen til kommunikation og samarbejde gennem kapsejlads. Vores formål er at skabe gode oplevelser, der styrker evnen til kommunikation og samarbejde, så de individuelle kompetencer udvikles til gavn for fællesskabet.

Vi skaber unikke oplevelser, hvor bådene fungerer som et flydende kommunikationslaboratorium. Med udfordringer, konkurrencer og konstruktive evalueringer udvikles deltagernes individuelle og fælles kompetencer. Vi sørger for, at alle får nogle uforglemmelige AHA-oplevelser med høj energi, smil på læben, stærkere relationer og ny læring, der kan kan bruges på land i det daglige virke.

Læs mere om vores arrangementer her

Blu26, Lilelbælt. Mødeafbræk, netværksarrangement, netværk, kundepleje, teambuilding mm. Ud i det blå for sejl.