En virksomhed bygget på erfaring

GoSail A/S blev startet i 2017, men historien går meget længere tilbage. De to stiftere Søren Laugesen og Jens Henrik Lund, har begge sejlet fra barnsben, og har siden 2005 samarbejdet omkring teambuilding til vands.

Søren og Jens Henrik har i en årrække arbejdet professionelt med sejlads som udviklingsværktøj for enkeltpersoner og grupper. Konceptet er med andre ord gennemtestet og videreudviklet gennem mange år. De er begge erfarne sejlere og har tilbragt mange tusinde timer på vandet. Gennem årene har parret været ansvarlig for afholdelse af flere tusinde sejladser for virksomheder, teams, foreninger, erhvervsnetværk, ledergrupper og sportshold etc. Læs mere om Matchrace Middelfart.

Til at varetage arrangementerne bruges udelukkende de bedste instruktører. Vores instruktører er elitesejlere, med mange års erfaring inden for sejlsport og kapsejlads – I er derfor altid i trygge hænder. Instruktørerne er samtidig nøje udvalgt efter deres evner til teamudvikling, og de har alle de fornødne kurser og uddannelser.