Team- & kommunikationstræning

Hvordan styrker I samarbejdet i jeres teams? Hvordan skaber I en bedre kommunikation i organisationen og en anerkendende tilgang mellem forskellige afdelinger?

Svaret er at invitere medarbejderne ud at sejle og give dem ansvaret for at sejle en båd under sikre forhold.

Netværk med GoSail

Styrk samarbejdet under åben himmel og overfør det til hverdagen i virksomheden

I modsætning til andre teambuilding-former, er alle lige på en båd, da de færreste mennesker har prøvet selv at sejle, og slet ikke en kapsejladsbåd. Derfor er det et perfekt værktøj til at udvikle mennesker både individuelt og i grupper. 

Deltagerne vil under vores firmaevents opdage vigtigheden af, at lige netop deres opgave bliver udført, for at båden kan sejle bedst muligt, og samtidig lærer de, hvor vigtigt det også er at kommunikere om opgaven, så alle ved, hvad der skal ske og, hvornår de skal udføre opgaven, så de er sammen om at nå i mål. De afgrænsede rammer i båden, samt de opgaver I vil komme ud for, gør, at I får mulighed for at bruge jer selv på en helt ny måde. Samtidig får I mulighed for at udvikle jeres evner til at samarbejde om at løse opgaver og hjælpe hinanden. I oplever måske også helt nye sider af og kompetencer hos kollegerne, som vil give en ny og forbedret platform for samarbejdet når I “kommer hjem i hverdagen”.

Vi starter altid med en afklaring af jeres mål: Hvad ønsker I at opnå med eventet og hvad ønsker I, som virksomhed, at deltagerne opnår. Altså hvad er formålet med eventet? På den måde får I et værdiskabende event, som helt sikkert vil kunne aflæses i virksomhedens drift efterfølgende.

Læs mere om 

Matchrace Middelfart

Hvad matchrace kapsejlads er samt alt det praktiske

Jeres værdi af et teambuildingevent

Vi kan stå for det hele

Mød jeres netværk på en helt unik måde

Mød jeres netværk på en helt unik måde

Bliv inspireret
Download vores materiale og bliv inspireret til fantastisk teambuilding, netværk og oplevelser på vandet