Team- & kommunikationstræning

Hvordan styrker I samarbejdet i jeres teams?

Hvordan skaber I en bedre kommunikation i organisationen, og sikrer den anerkendende tilgang mellem forskellige afdelinger?

Svaret er at invitere medarbejderne ud at sejle. Giv dem ansvaret for at sejle en båd under sikre forhold.

Netværk med GoSail

Styrk samarbejdet under åben himmel og overfør det til hverdagen i virksomheden

I modsætning til andre teambuildingformer, er alle lige på en båd, da de færreste har prøvet selv at sejle, og slet ikke en kapsejladsbåd. Derfor er det et perfekt værktøj til at udvikle mennesker – både individuelt og i grupper. 

De afgrænsede rammer i båden, samt de opgaver I vil komme ud for gør, at I får mulighed for at bruge jer selv på en helt ny måde. I vil opdage hvor vigtigt det er, at alle løser præcis den opgave I hver især har fået. Samtidig vil i opleve vigtigheden af tydelig kommunikation om den fælles opgave. Det sikrer, at alle ved, hvad der skal ske og hvornår det skal ske, og i sidste ende at nå i mål sammen.

I får mulighed for at udvikle jeres evner til at samarbejde om at løse opgaver og hjælpe hinanden. I oplever måske også helt nye sider af og kompetencer hos kollegerne, som vil give en ny og forbedret platform for samarbejdet når I “kommer hjem i hverdagen”.

Vi starter altid med en afklaring af jeres mål: Hvad ønsker I at opnå med eventet og hvad ønsker I, som virksomhed, at deltagerne opnår. Altså hvad er formålet med eventet? På den måde får I et værdiskabende event, som helt sikkert vil kunne aflæses i virksomhedens drift efterfølgende.

Niels Pade, Indehaver af Tandlægen.dk – Odense City

Det skal vi helt sikkert prøve igen

Tandlægen.dk havde valgt at evaluere oplevelsen og uddrage disse budskaber, som de går hjem i hverdagen og arbejder videre med og husker på.

Unikt netværksarrangement

Medarbejder- & lederudvikling