Team- & kommunikationstræning

 

Hos GoSail tilbyder vi team- og kommunikationstræning for dig og din virksomhed, hvor vi styrker jeres kommunikationsfærdigheder og samarbejdsevner på vandet. Udover dette faciliterer vi medarbejder- og lederudvikling i samarbejde med konsulenthuse, der tilbyder interne træningsforløb for både ledere og medarbejdere med fokus på praktisk kompetenceudvikling.

Kundepleje på vandet.

Kommunikation er nøglen til det gode samarbejde

Effektiv kommunikation er afgørende i enhver virksomhed. Misforståelser kan føre til fejl og forsinkelser, hvilket kan være problematisk i en travl dagligdag. Ved at prioritere træning og øvelse kan vi markant forbedre vores kommunikationsevner. Jo bedre vi kommunikerer, desto mindre er risikoen for fejl og forsinkelser – og hos os tilbyder vi, at I kan træne kommunikationsevnen intenst i nye omgivelser.

I modsætning til andre teambuildingformer, er alle lige på en båd, da de færreste har erfaring med sejlads. Det er derfor det perfekte værktøj til at udvikle mennesker – både individuelt og i grupper. De afgrænsede rammer i båden, samt de opgaver der skal løses betyder, at deltagerne får mulighed for at bruge sig selv på ny måde. Her opdager de ofte, hvor vigtigt det er, at alle løser deres præcise opgave på båden og at kommunikation er helt klar, når de sammen skal løse en fælles opgave.

Dagens program

Varigheden af et event er som udgangspunkt 4 – 6 timer og kan gennemføres overalt i Danmark. Et typisk program kunne fx se sådan ud:

  • Velkomst ▶ skippermøde og generel orientering
  • Sejler udstyr udleveres  ▶ intro på bådene ▶ sejle ud af havnen ▶ træningen starter
  • Den først sejlads sættes i gang, hvor holdene dyster mod hinanden
  • Sejladserne afsluttes ▶ bådene sejles i havn ▶ bådene afrigges
  • Evaluering
  • Afslutning og præmieoverrækkelse

Vi skræddersyr programmet efter jeres ønsker, inklusive muligheder som morgenmad, frokost eller grillbuffet. Vi kan også hjælpe med at arrangere indkvartering på nærliggende hoteller, hvis dette ønskes.

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at arrangere et fantastisk arrangement.

“Stemningen ugen efter på vores arbejdsplads var helt elektrisk. Største anbefaling herfra.”

Morten Dilling, 4. generation og direktør for DILLING

Styrk samarbejdet

I modsætning til andre metoder til teambuilding, placerer sejlads i kapsejladsbåde alle deltagere på lige fod, idet de sjældent har tidligere erfaring med sejlads. Dette gør det til et ideelt redskab til at fremme personlig og gruppeudvikling.

De begrænsede pladsforhold på båden og de varierede opgaver, der skal tackles, udfordrer ofte deltagerne til at udfolde deres færdigheder på en ny og anderledes måde. Deltagerne vil erkende vigtigheden af, at hver person udfører deres tildelte opgave på båden, og samtidig vil de erfare nødvendigheden af klar og effektiv kommunikation med henblik på at opnå fælles mål.

Vi indleder altid vores programmer med at afdække jeres fælles mål, herunder spørgsmål som: Hvad ønsker I at opnå med arrangementet, og hvilke resultater ønsker I, som virksomhed, at deltagerne opnår? Dette sikrer, at deltagerne får mest muligt ud af arrangementet og opfylder deres mål.

Udbytte af kommunikationstræningen

Vores kommunikationstræning omfatter kontinuerlig evaluering, hvor både teamet og individuelle deltagere får konstruktiv feedback fra instruktører og kolleger angående samarbejde og kommunikation.

Efter sejladsen faciliterer vi en fælles evaluering, hvor vi reflekterer over dagens aktiviteter i forhold til virksomhedens kommunikation. Deltagernes input er afgørende for at identificere centrale begreber til fremtidig kommunikation. Disse begreber integreres visuelt på et holdfoto, hvilket understreger træningens betydning i virksomhedens kultur og fremmer fortsat forbedring af kommunikationsevner.

Her ses Tandlægen.dk, der efter deres evaluering valgte disse tre budskaber, som de tog med hjem i deres virksomhed efter teambuildingen.

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at arrangere et fantastisk arrangement.

Få et uforpligtende tilbud på team- og kommunikationstræning

Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, så kontakt os endelig, hvis du tror, at team- og kommunikationstræning på vandet er noget for jer. Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Blu26, Lilelbælt. Mødeafbræk, netværksarrangement, netværk, kundepleje, teambuilding mm. Ud i det blå for sejl.

De praktiske detaljer

Kapsejlads kan for nogle være en ny og ukendt oplevelse, men du kan trygt tage ud at sejle med os. Inden sejladsen giver vi alle deltagere en grundig introduktion. Samtidig har jeres hold en erfaren instruktør med ombord under hele sejladsen, som først giver en briefing og hjælper jer med at lære at sejle båden, herefter træder instruktøren i baggrunden og fungerer under jeres kapsejlads som observatør og sikkerhedsrepræsentant.

På båden vil I være et team på 4 – 5 personer, der skal lære, hvordan I sejler båden mest optimalt på banen.

Under træningen kan I stille instruktøren spørgsmål, men når det går løs er det jer, der tager styringen og sejler båden.

Efter kapsejladsen debriefer vi, og her har I mulighed for at nyde en grillbuffet, en god frokost, noget koldt at drikke, mv.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os endelig.

Det siger vores kunder om teambuilding hos os

“Det var kort sagt bare en rigtig god oplevelse. Jeg synes, at arrangementet var velorganiseret og der var styr på tingene. Introduktionen fungerede rigtig godt og der blev fortalt på en måde, som alle kunne forstå. Eventet er virkelig en øjenåbner i forhold til kommunikation – hvis for mange gerne vil bestemme og man glemmer kommunikationen, så kommer man ingen vegne. Alle medarbejdere havde en kanon god tur, vi snakker stadig om det på kontoret, og man kunne faktisk godt blive afhængig af det.”

Claus Hansen

Sales & Marketing Director SKAKO concrete A/S

Totalløsning for dit event

Hos GoSail tilbyder vi en totalløsning på dit arrangement. Vi tager os af alle praktiske detaljer, så du kan fokusere på det vigtigste – selve begivenheden.

En totalløsning hos os inkluderer bl.a.:

Forventningsafstemning inden eventet – skræddersyede overnatningsmuligheder – forplejning – transport – aktiviteter for ikke-sejlende deltagere – håndtering af tilmeldinger – præmier / merchandise – billeder og optagelser – evaluering og afrunding.

Har du særlige ønsker eller behov udover det nævnte? Kontakt os, og lad os skabe den perfekte begivenhed sammen med dig.