Vores lokationer

Hos GoSail tilbyder vi sejlads i hele landet. Vi har dog nogle favoritter, hvor vi har god erfaring med gennemførelse af sejlads på den bedste og mest sikre måde. For os gælder om at kunne tilbyde dig det bedst mulige arrangement, hvor du føler dig sikker og får den mest mulige oplevelse.

Skulle du have spørgsmål vedr. sejlads andre steder end de nævnte på denne side, så tøv ikke med at kontakte os.

Middelfart

Middelfart Marina har vi vores base, og her holder vores 10 kapsejladsbåde til.

Vi har valgt Middelfart pga. det skønne Fænøsund, der ligger på den sydlige side af byen – omkranset af land på næsten alle sider. Vi kan derfor altid finde vind eller læ efter behov – samtidig er der ingen erhvervstrafik til at forstyrre os. Det betyder meget stor afviklingssikkerhed for jeres arrangement.

I Middelfart ligger der en lang række hoteller, restauranter og mødelokaler, som vi gerne samarbejder med i forbindelse med jeres firmaarrangement, sommerfest eller netværksmøde.

*Alle vores både har tilhørende trailer, og kan køres til den havn I måtte ønske.

Vejle & Kolding

Både Kolding og Vejle fjord er fantastisk smukke steder, hvor vi ofte har fornøjelse af at afholde events.

Hvis I driver virksomhed eller holder møder på et af de mange hoteller i byerne eller langs kysten, kommer vi gerne dertil med vores både for at afvikle jeres firmaevent. Flere hoteller har fine broer, hvor vi anløber. Det gælder både RIB og sejlbåde.

København

København, Hellerup, Skovshoved, Rungsted og Vallensbæk

Vi samarbejder med flere sejlklubber langs Øresund, og vi benytter deres både eller fragter vores egne, når vi afvikler events i disse byer.

Vi har ofte arrangementer i bl.a. Hellerup og Rungsted, hvor vi tager virksomhederne med en tur på vandet for at få styrket deres kommunikationsevne.

Aarhus, Aalborg & Horsens

Hos GoSail samarbejder vi med både Aalborg, Aarhus og Horsens sejlklubber og benytter deres både, når vi afvikler teambuildingevents.

Afholder vi RIB-events i området, fragter vi vores egne både hertil.

Har du en specifik forespørgsel på et andet sted i området, så kontakt os endelig via kontaktformularen nederst på siden.

Det Sydfynske Øhav

Det sydfynske Øhav er uimodståeligt, og derfor kommer vi gerne hertil med vores både for at afvikle events. Flere af hotellerne i området har fine broer, hvor vi anløber. Det gælder både RIB og sejlbåde.

Vi har ofte arrangementer omkring Svendborg, Faaborg og Assens.

Har du en specifik forespørgsel på et andet sted, så kontakt os endelig via kontaktformularen nederst på siden.

Fantastisk teamdag med GoSail

 

Vi var 60 kolleger, som havde en fantastisk oplevelse ved at sejle hos GoSail. Nogle var meget spændte inden, og skulle overvinde sig selv ved at hoppe i båden. Efter grundig instruktion og en helt fantastisk oplevelse på vandet var vi alle helt høje da vi kom på land igen. Stemningen ugen efter på vores arbejdsplads var helt elektrisk efter den gode fælles oplevelse. Største anbefaling herfra til grupper og arbejdspladser

Morten Dilling, Dilling