Vi sejler i hele landet

Hos Gosail tilbyder vi sejlads i hele landet, men vi har nogle favoritter, hvor vi har god erfaring med gennemførelse af sejladsen på den bedste og mest sikre måde. For GoSail gælder det om at kunne tilbyde et arrangement, hvor sikkerheden er i top, så I får den mest mulige oplevelse hos os.

Hvor skal vi sejle med jer?

MIDDELFART OG FREDERICIA

På Middelfart Marina har vi vores base, og her har vi 10 matchrace kapsejladsbåde af mærket Blu26. Læs mere om vores bådtyper her. De har alle en tilhørende trailer, og kan køres til den havn I måtte ønske.

Vi har valgt Middelfart fordi det skønne Fænøsund, som ligger på den sydlige side af byen – er omkranset af land på næsten alle sider. Vi kan derfor altid finde vind eller læ efter behov. Samtidig er der ingen erhvervstrafik til at forstyrre os. Det betyder meget stor afviklingssikkerhed for jeres arrangement.

I Middelfart ligger der en lang række hoteller, restauranter og mødelokaler, som vi gerne samarbejder med i forbindelse med jeres firmaarrangement, sommerfest eller netværksmøde.

VEJLE OG KOLDING

Både Kolding og Vejle fjord er fantastisk smukke steder. Hvis I driver virksomhed eller holder møder på et af de mange hoteller i byerne eller langs kysten, kommer vi gerne dertil med vores både for at afvikle jeres firmaevent. Flere hoteller har fine broer, hvor vi anløber. Det gælder både RIB og sejlbåde.

SVENDBORG, FAABORG OG ASSENS

Det sydfynske øhav er uimodståeligt, og derfor kommer vi gerne dertil med vores både for at afvikle jeres event. Flere hoteller har fine broer, hvor vi anløber. Det gælder både RIB og sejlbåde.

HORSENS, ÅRHUS OG AALBORG

Vi samarbejder med byens sejlklub og benytter deres både, når vi afvikler events i disse byer. Er det en RIB tur kommer vi med vores egne både.

KØBENHAVN – HELLERUP, SKOVSHOVED, RUNGSTED OG VALLENSBÆK

Vi samarbejder med flere sejlklubber langs Øresund og benytter deres både eller vores egne både, når vi afvikler events i disse byer.

Medarbejder- og lederudvikling

Team- og kommunikationstræning