Vi sejler i hele landet

Hos GoSail tilbyder vi sejlads i hele landet. Vi har dog nogle favoritter, hvor vi har god erfaring med gennemførelse af sejlads på den bedste og mest sikre måde. For os gælder om at kunne tilbyde dig det bedst mulige arrangement, hvor I føler jer sikre og får den mest mulige oplevelse.

Skulle du have spørgsmål vedr. sejlads andre steder end de nævnte på denne side, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvor skal vi sejle med jer?

Trekantsområdet

Middelfart og Fredericia

På Middelfart Marina har vi vores base, og her har vi 10 kapsejladsbåde af mærket Blu26. Læs mere om vores bådtyper her. De har alle en tilhørende trailer, og kan køres til den havn I måtte ønske.

Vi har valgt Middelfart pga. det skønne Fænøsund, der ligger på den sydlige side af byen – omkranset af land på næsten alle sider. Vi kan derfor altid finde vind eller læ efter behov – samtidig er der ingen erhvervstrafik til at forstyrre os. Det betyder meget stor afviklingssikkerhed for jeres arrangement.

I Middelfart ligger der en lang række hoteller, restauranter og mødelokaler, som vi gerne samarbejder med i forbindelse med jeres firmaarrangement, sommerfest eller netværksmøde.

Vejle og Kolding

Både Kolding og Vejle fjord er fantastisk smukke steder. Hvis I driver virksomhed eller holder møder på et af de mange hoteller i byerne eller langs kysten, kommer vi gerne dertil med vores både for at afvikle jeres firmaevent. Flere hoteller har fine broer, hvor vi anløber. Det gælder både RIB og sejlbåde.

Det Sydfynske Øhav

Det sydfynske Øhav er uimodståeligt, og derfor kommer vi gerne hertil med vores både for at afvikle events. Flere af hotellerne i området har fine broer, hvor vi anløber. Det gælder både RIB og sejlbåde.

Vi har ofte arrangementer omkring Svendborg, Faaborg og Assens.

Aalborg, Aarhus & Horsens

Hos GoSail samarbejder vi med både Aalborg, Aarhus og Horsens sejlklubber og benytter deres både, når vi afvikler events. Afholder vi RIB-events, kommer vi med vores egne både dertil.

Øresund

København, Hellerup, Skovshoved, Rungsted og Vallensbæk

Vi samarbejder med flere sejlklubber langs Øresund og benytter deres både eller vores egne både, når vi afvikler events i disse byer. Ofte afholder vi f.eks. arrangementer i Hellerup, når vores kunder fra Sjælland ønsker at komme en tur på vandet og få dyrket kommunikationsevnerne.

Medarbejder- og lederudvikling

Team- og kommunikationstræning