Medarbejder- & lederudvikling

Vi kan, i samarbejde med et konsulenthus, gennemføre et internt træningsforløb for ledende medarbejdere eller medarbejdere generelt, hvor omdrejningspunktet for forløbet er matchrace kapsejlads, og fokus for træningen er ”hands on” og praktik. 

Styrk samarbejdet under åben himmel og overfør det til hverdagen i virksomheden

Deltagerne kommer til at arbejde på flere mentale planer og læringskurven vil være stejl. De vil bl.a opleve:

  • Værdien af at lægge en fælles strategi og sikre, at alle forstår den og at alle arbejder for at nå den 
  • At alle i teamet spiller en afgørende rolle – ingen kan nå målene alene og alle skal præstere på deres position for at de som team lykkes
  • At kommunikation, samarbejde og feedback er nøglen til konstant forbedring og til succes.

I modsætning til andre teambuildingformer, er alle lige på en båd, da de færreste mennesker har prøvet selv at sejle, og slet ikke en kapsejladsbåd. Alle er – lidt groft sagt, lige inkompetente og det er derfor et perfekt værktøj til at udvikle mennesker både individuelt og i grupper.

Søren Jan Nielsen, vicedirektør, Danske Bank

Som afslutning på et lederseminar har vi brugt GoSail til at give ny inspiration til samarbejde og kommunikation. Foruden godt vejr og frisk vind i sejlene, fik vi feedback og nye ideer til at styrke vores samarbejde. Jeg kan anbefale GoSail til at skabe nye dimensioner og ideer til udvikling af teams.

Læs uddybende om forløbet og udbyttet nedenfor

En virksomhedsleder sagde engang efter et event følgende:

“Det er sjovt, at jo længere du venter med at dele information – jo længere tid tager det at løse udfordringerne og træffe beslutninger”

I sejlads taber man kapsejladsen – i virksomheden ved du selv, hvad der sker…

Er der stor forskel i persontyper mellem forskellige afdelinger, som der kan være mellem administration og produktion eller lager, så er et af vores sejlevents et godt værktøj til at skabe en anerkendende adfærd fremover, og dermed øget effektivitet.
Evabeth Mønster i samtale om strategiudvikling

Forløbet

Kapsejladsen bruges som aktivt redskab for at sikre en god og tryg træningsbane, hvor medarbejderne på egen krop kan få praktiske erfaringer og afprøve ny tillærte redskaber i praksis. 

Medarbejderne kommer selv til at sejle bådene, hvor de skal samarbejde i mindre teams om at vinde. I bådene er de i intens kamp mod konkurrenterne (hinanden) og der er kontant afregning for fejl og forkerte beslutninger. 

Der evalueres løbende, så teamet som helhed og de enkelte deltagere får feedback af instruktørerne og af hinanden på deres ageren i ledelsesrollen og deres samarbejde og kommunikation i teamet.

Udbytte af forløbet

Det endelige indhold defineres nærmere – men der vil blive arbejdet med 

  • Deltagernes personlige forudsætninger og forventninger til lederrollen/rolle i et team
  • Teori i relation til lederrollen/high performance teams, som kobles til den praktiske træning
  • Ligeværdig, konstruktiv og fremadrettet feedback fra undervisere og øvrige deltagere
  • Identifikation af deltagernes stærke sider samt udviklingsområder, så de ved, hvor de fremadrettet skal have fokus ift. udvikling

Potentielle temaer kunne bl.a. være: Samarbejde, kommunikation, ledelse af teams, feedback, motivation, tillid, ledelse af forskellige profiltyper og andet, som defineres nærmere.

Har deltagerne tidligere fået udarbejdet personprofiler, kan dette inddrages.

Undervisere, program og pris

Vi samarbejder med en række konsulenthuse, som vi gerne præsenterer nærmere. I er også velkommen til at benytte egne leverandører.

Vi udarbejder programmet ud fra jeres ønsker og behov og udarbejder herefter et tilbud. Der skal afsættes mindst 5 timer, men gerne mere for at komme i dybden og sikre et godt og tilfredsstillende udbytte.

Vi har 10 både, og kapaciteten i disse kan være op til 100 personer afhængig af dagens program og sammensætning.

Bliv ringet op

Team- & kommunikationstræning

Hos GoSail kan I få team- og kommunikationstræning, hvor medarbejderne møder hinanden i nye rammer og samarbejder på en måde, de aldrig har prøvet før. Medarbejderne sejler i teams på 4-5 personer, hvor de undervejs skal lære at samarbejde om at få båden til at sejle optimalt og i den ønskede retning, og det hele kulminerer med afsluttende kapsejladser, hvor de forskellige teams dyster mod hinanden.

Kundepleje

Med et kundearrangement hos GoSail kan du skabe den gode relation og den gode kundepleje. Med netop dette kundearrangement kan du invitere på en unik oplevelse, som de sikkert ikke har prøvet før. Alle kan være med og sejlkundskaber er ikke nødvendige, da vi giver alle en grundig instruktion.