Kundepleje

Hvis du ønsker at opbygge og styrke din kunderelation, kan du gøre det på en underholdende og anderledes måde ved at vælge et kundearrangement på vandet med GoSail. Vi tilbyder nemlig kundearrangementer med fokus på kundepleje, relationer og netværk.

 

Kundepleje på vandet.

Skab stærkere forbindelser med dine kunder med et kundeevent hos GoSail

GoSails kundearrangementer sætter fokus på at opbygge stærke relationer, og i samarbejde med os vil du og dine kunder få mulighed for at opleve teamwork, kommunikation, strategisk planlægning og eksekvering på en helt ny måde. Gennem konkurrencer på vandet vil deltagerne opleve både sejre og udfordringer, hvilket er med til at styrke forholdet.

Dette kundearrangement tilbyder en unik oplevelse, hvor alle kan deltage, uanset sejlerfaring. Vi sørger for en grundig instruktion, som er let forståelig for alle deltagere. Med en erfaren instruktør som guide vil I lære at sejle vores matchrace-både og konkurrere mod andre hold på banen. Gennem disse udfordrende øjeblikke oplever deltagerne, hvordan de kan trække på hinandens styrker og udvikle bedre kommunikationsevner, hvilket er overførbart til jeres forretningsforhold. Vi garanterer, at det vil blive en spændende og unik oplevelse for jeres kunder.

Program for kundearrangement

Efter velkomst, briefing og holdinddeling kommer I sammen med bådens instruktør ombord i teams på 4-5 personer pr. båd. Her fordeler I opgaverne mellem jer, og starter på træningen, således at I lærer at samarbejde om at få båden til at sejle optimalt, og i den ønskede retning. 

Det hele kulminerer med kapsejladser, hvor de forskellige teams dyster mod hinanden.

Sådan et kundearrangement tager som udgangspunkt 4-6 timer afhængigt af indhold og formål og kan gennemføres overalt i Danmark.

Der kan kobles forskellig forplejning på arrangementet både før, under og efter. Se mere under Totalløsningen.

Med sådan et kundeevent vil du sikre god kundepleje og en tæt relation til dine kunder.

Få et uforpligtende tilbud på et kundearrangement

Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, så kontakt os endelig, hvis du tror, at et kundearrangement på vandet er noget for jer. Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tid til at styrke netværket?

Læs om vores netværksarrangement, hvor du har mulighed for at møde dine kunder eller netværk på en ny og helt unik måde.

Vores netværksarrangement på vandet åbner op for muligheden for at lære hinanden bedre at kende på en ny og unik måde. Her får I mulighed for at udfordre jer selv og træde uden for den sædvanlige komfortzone.

Formålet med arrangementet er at skabe stærkere relationer, men også at øge motivationen til samarbejde. Stærke relationer er afgørende for at øge virksomhedens omsætning, og en vellykket begivenhed kan have en positiv indvirkning på virksomhedens bundlinje og vækst.