Kundepleje

Ofte er 75% af kunderejsen tilbagelagt når kunden kontakter dig, og derfor er relationen mere kortvarig og måske mere løs. Der er i højere grad end tidligere brug for at skabe en loyal og god relation til dine kunder, så I kan have et langvarigt kunde – leverandørforhold. Den gode relation og god kundepleje kan du skabe sammen med GoSail med et kundearrangement.

Den gode kundepleje

I dag er vi tilbøjelige til at handle med / indgå aftaler med personer vi kender, har tillid til og har en god relation til – eller en vi har fået anbefalet af en nær kontakt. Du er nødt til at give noget af dig selv for at skabe den gode og stærke kunderelation. Og hvorfor ikke gøre det i en sjov, udfordrende og ny kontekst med et kundeevent til søs.

Vores kundeevents bidrager netop til disse ting. I skal samarbejde, kommunikere, lægge planer og eksekvere på dem. I skal tabe og vinde sammen – det styrker relationen.

Et kundeevent de sikkert ikke har prøvet før

Med netop dette kundearrangement kan du invitere på en unik oplevelse, som de sikkert ikke har prøvet før. Alle kan være med og sejlkundskaber er ikke nødvendige da vi giver alle en grundig instruktion, som selvfølgelig ikke er på sejler-sprog. Men når I er i bådene vil I føle jer som sejlere, hvilket I netop også bliver.

Skærmbillede 2022-11-01 kl. 13.55.27

Helle Snedker, Kundedirektør & partner hos Formuepleje A/S

Vi lægger vægt på den stærke relation til vores kunder, og samtidig har vi flere grønne og bæredygtige produkter på hylderne. På den baggrund har vi igennem de seneste år inviteret vores kunder til en netværksdag i hhv. Århus, Middelfart og Hellerup med GoSail.
Min oplevelse er, at GoSail leverer præcis det vi har aftalt. Arrangementerne bliver afviklet top professionelt i forhold til indhold, forplejning, tidsramme og sikkerhed. Både vores medarbejdere og kunder har givet GoSail topkarakter.

Forløbet af kundearrangementet

Efter velkomst, briefing og holdinddeling kommer I sammen med bådens instruktør ombord i teams på 4-5 personer pr. båd. Her fordeler I opgaverne mellem jer, og starter på træningen, således at I lærer at samarbejde om at få båden til at sejle optimalt, og i den ønskede retning. 

Det hele kulminerer med kapsejladser, hvor de forskellige teams dyster mod hinanden.

Sådan et kundearrangement tager som udgangspunkt 4-6 timer afhængigt af indhold og formål og kan gennemføres overalt i Danmark.

Der kan kobles forskellig forplejning på arrangementet både før, under og efter. Se mere under Totalløsningen.

Med sådan et kundeevent vil du sikre god kundepleje og en tæt relation til dine kunder.

Skal vi være en del af jeres næste kundearrangement?

Bliv ringet op eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Netværk

Netværksarrangement

Mød kunderne eller jeres netværk på en ny og helt unik måde. Med dette kunde arrangement har du mulighed for at invitere dit netværk på en anderledes oplevelse, de sikkert ikke har prøvet før.

En dag med aktiviteter på vandet

Skal det være en hyggelig dag, hvor der er mulighed for at prøve forskellige aktiviteter med udgangspunkt i vandet, så er dette måske noget for jer.