Kundepleje

Etablér en stærk forbindelse med dine kunder gennem et arrangement hos GoSail

I vores menneskelige natur foretrækker vi ofte at samarbejde med dem, vi har tillid og relation til. Hvis du ønsker at opbygge og styrke din kunderelation, kan du gøre det på en underholdende og anderledes måde ved at vælge et kundearrangement på vandet med GoSail.

GoSails kundearrangementer sætter fokus på at opbygge stærke relationer, og i samarbejde med os vil du og dine kunder få mulighed for at opleve teamwork, kommunikation, strategisk planlægning og eksekvering på en helt ny måde. Gennem konkurrencer på vandet vil deltagerne opleve både sejre og udfordringer, hvilket er med til at styrke forholdet.

Dette kundearrangement tilbyder en unik oplevelse, hvor alle kan deltage, uanset sejlerfaring. Vi sørger for en grundig instruktion, der ikke kræver sejlerfaring. Med en erfaren instruktør som guide vil I lære at sejle vores matchrace-både og konkurrere mod andre hold på banen. Gennem disse udfordrende øjeblikke oplever deltagerne, hvordan de kan trække på hinandens styrker og udvikle bedre kommunikationsevner, hvilket er overførbart til jeres forretningsforhold. Vi garanterer, at det vil blive en spændende og unik oplevelse for jeres kunder.

Forløbet af kundearrangementet

Efter velkomst, briefing og holdinddeling kommer I sammen med bådens instruktør ombord i teams på 4-5 personer pr. båd. Her fordeler I opgaverne mellem jer, og starter på træningen, således at I lærer at samarbejde om at få båden til at sejle optimalt, og i den ønskede retning. 

Det hele kulminerer med kapsejladser, hvor de forskellige teams dyster mod hinanden.

Sådan et kundearrangement tager som udgangspunkt 4-6 timer afhængigt af indhold og formål og kan gennemføres overalt i Danmark.

Der kan kobles forskellig forplejning på arrangementet både før, under og efter. Se mere under Totalløsningen.

Med sådan et kundeevent vil du sikre god kundepleje og en tæt relation til dine kunder.

Skal vi være en del af jeres næste kundearrangement?

Bliv ringet op eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Netværksarrangement

Mød kunderne eller jeres netværk på en ny og helt unik måde. Med dette kunde arrangement har du mulighed for at invitere dit netværk på en anderledes oplevelse, de sikkert ikke har prøvet før.

En dag med aktiviteter på vandet

Skal det være en hyggelig dag, hvor der er mulighed for at prøve forskellige aktiviteter med udgangspunkt i vandet, så er dette måske noget for jer.