Vi sejler ikke i egen sø

I GoSail arbejder vi sammen med en lang række kompetente partnere, samarbejdspartnere og leverandører, der alle hjælper os med at understøtte et effektivt koncept for deltagerne. Det betyder, at vi sammen sikrer den bedste oplevelse på vandet, men også på land for enkelte deltager, teamet og virksomheden.

 

Vi er stolte og glade for, at en række virksomheder har valgt at være bådpartnere og hermed brande og eksponere sig sammen med GoSail. Deres konkrete udbytte af samarbejdet er beskrevet nedenfor.

I forbindelse med sejlads eventet arrangerer vi gerne forplejning, mødefaciliteter, overnatning eller transport. Til dette formål  har vi en række gode samarbejdspartnere i Middelfart og hele Trekantområdet. Hoteller, restauranter og konferencecentre, som vi har arbejdet sammen med i rigtigt mange år, og som sikrer jer de bedste oplevelser på land.

 

I GoSail har vi rigtig god erfaring med at inddrage eksterne konsulenthuse i forbindelse med matchrace events. Ønsker du at komme et spadestik dybere omkring, hvordan du styrker samarbejdet i dit team eller virksomhed, kan du læse mere her.

Bådpartnere

DINEX A/S

“Dinex har valgt at være GoSail bådpartner med eksponering på 2 Dinex både. Vi er rigtig glade for den mulighed, vi har for at mødes med vores kunder og medarbejdere, såvel danske som internationale, på en helt unik, involverende og aktiv måde. Det har uden tvivl styrket vores udenlandske kunderelationer med øget forretning samt styrket vores interne samarbejde”

Torben Dinesen, adm. direktør og ejer.

HINDSGAVL SLOT

Sammen med GoSail tilbyder vi vores møde- og konferencegæster en anderledes og spændende form for teambuilding. En oplevelse, som flytter grænser og styrker samarbejdet blandt deltagerne. Vi oplever desuden, at Hindsgavl Slots tilbud inden for både business og leisure er et godt match til GoSail’s aktiviteter, ligesom der er en god kobling til vores egne værdier om samarbejde, holdånd og medarbejderudvikling.

Uffe Høeg Johansen, Direktør.

BUNKER HOLDING

Som lokal virksomhed støtter vi op om GoSail. Vi har igennem flere år afviklet vores årlige komsammen for samarbejdspartnere sammen med GoSail. Samtidig er det et godt signal om, at vi bruger bæredygtige events.

PWC

Vi har fornøjelsen af at være revisionsfirma for GoSail. Samtidig synes vi rigtig godt om deres aktiviteter, og derfor er det helt naturligt for os at være en tæt samarbejdspartner også på dette felt. Vi ser frem til spændende, sjove og udviklende arrangementer på vandet.

POUL SCHOU A/S

Vi har indgået en samarbejdsaftale, som betyder at vi sammen med kunder kan komme ud at sejle kapsejlads i Lillebælt! Det er teambuilding, samarbejde og kommunikation på HØJT plan!

Tilmed er det CO2-neutral transport, så der går ingen dyre dråber diesel til fremdriften – kun gratis vind! Dét er #grønenergi  #klimavenlighed.  Poul Schou – transport til lands, i luften og nu også til vands.

Hotel, restaurant & konference

Konsulenthuse

Leverandører & øvrige samarbejdspartnere

Partnere & Netværk