En sjov polterabend på vandet

Skal din gode ven eller veninde snart giftes? Så er det nu, du skal slå til og arrangere en polterabend, I alle sent vil glemme med GoSail.

Det kan være en udfordring at arrangere en polterabend, hvor alle kan være med. Men frygt ej, GoSail har mange gange været med til at sætte rammerne for en succesfuld polterabend. Vi har det perfekte bud på en sjov og udfordrende polterabend, som den kommende brud eller gom sent vil glemme.

Så sæt skub i stemningen og arranger en sjov polterabend på vandet i en RIB båd med GoSail.

 

En polterabend med fart over feltet

I en RIB båd er du sikker på, at alle deltagere til jeres polterabend får en uforglemmelig oplevelse. Vores største RIB båd kan rumme 12 personer, og der vil være mulighed for at give bruden eller gommen en tur i badering efter båden. Hvis det er en polterabend med færre deltagere, har vi også RIB både til det.

Vi har også mulighed for at bruge bådene til forskellige vandaktiviteter, herunder vandski, watercast, badering etc.

 

Polterabend med watercast, vandski og meget mere

Skal bruden eller gommen ud på en større udfordring til sin polterabend, kan du også sende ham eller hende ud på watercast eller vandski. Hvis det er en polterabend med lidt mere ro på, kan vi også arrangere Stand up paddling og kajakture.

Hos GoSail får du en polterabend med det hele! Arrangerer du en polterabend ved GoSail er der også mulighed for kaffe og kage samt grill og en øl efter turen på vandet.

 

En tryg og sikker polterabend

Båden og skipperen er godkendt til events og persontransport af Søfartsstyrelsen, og vi står selvfølgelig klar med redningsveste. Uanset hvilket vejr, der byder sig på dagen for jeres polterabend, er det muligt er at komme ud og sejle med en RIB båd. Er vejret mindre godt kan vi tilbyde sejlertøj til jer. Vi sejler i hele Danmark, så uanset hvor I fejrer polterabend, kan I komme ud og sejle.

Polterabend med GoSail

Skal vi arrangere en festlig polterabend på vandet for jer?

Bliv ringet op eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

SUP:vandski:kajak:badering_!

SUP / Vandski / Badering

Dronefoto af stor RIB

Ud i det blå for sejl