En sjov polterabend på vandet

Skal din gode ven eller veninde snart giftes? Så er det nu, du skal slå til og arrangere en polterabend med GoSail.

Vi har det perfekte bud på en sjov og udfordrende polterabend, som den kommende brud eller gom sent vil glemme – en oplevelse med action, fart og spænding.

På vores RIB-både er du sikker på, at alle deltagere til jeres polterabend får en uforglemmelig oplevelse. Vores største RIB-båd kan rumme 12 person, og der vil være mulighed for at give bruden eller gommen en tur i badering efter båden. Hvis det er en polterabend med færre deltagere, har vi også RIB-både til det.

Polterabend med watercast, vandski og meget mere

Til polterabenden med ekstra spænding kan bruden eller gommen prøve kræfter med watercast eller vandski for en større udfordring. Men hvis det skal være en polterabend med lidt mere ro på, tilbyder vi også stand up paddle- eller kajakture. Uanset valgmuligheden vil I få en uforglemmelig dag på vandet.

Efter turen på vandet kan I tilkøbe kaffe og kage eller nyde en hyggelig grillfest med øl og vand.

GoSail sørger for, at polterabenden bliver en mindeværdig oplevelse for både bruden eller gommen og alle deltagerne.

En tryg og sikker polterabend

Båden og skipperen er godkendt af Søfartsstyrelsen til events og persontransport, og sikkerheden er vores højeste prioritet. Vi sørger for, at I har redningsveste på under hele turen, så I kan føle jer trygge og sikre.

Uanset vejret på dagen for jeres polterabend, står vi klar til at give jer en fantastisk oplevelse på vandet med vores RIB-båd. Hvis vejret viser sig fra sin våde side, behøver I ikke bekymre jer – vi har sejlertøj til rådighed, så I kan forblive tørre og behagelige under sejladsen.

Vores sejladsområde strækker sig over hele Danmark, hvilket betyder, at uanset hvor I vælger at fejre jeres polterabend, kan I komme ud og nyde en spændende sejltur med os.

Få et uforpligtende tilbud på en polterabend på vandet

Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.