En sjov polterabend på vandet

Skal din gode ven eller veninde snart giftes? Så er det nu, du skal slå til og arrangere en polterabend med GoSail.

Det kan være en udfordring at arrangere en polterabend, hvor alle kan være med. Men frygt ej, GoSail har mange gange været med til at sætte rammerne for en succesfuld polterabend. Vi har det perfekte bud på en sjov og udfordrende polterabend, som den kommende brud eller gom sent vil glemme.

Så sæt skub i stemningen og arranger en sjov polterabend på vandet i en af vores RIB-både.

En polterabend med fart over feltet

I en RIB båd er du sikker på, at alle deltagere til jeres polterabend får en uforglemmelig oplevelse. Vores største RIB båd kan rumme 12 personer, og der vil være mulighed for at give bruden eller gommen en tur i badering efter båden. Hvis det er en polterabend med færre deltagere, har vi også RIB både til det.

Polterabend med watercast, vandski og meget mere

Skal bruden eller gommen ud på en større udfordring til sin polterabend, kan du også sende ham eller hende ud på watercast eller vandski. Hvis det er en polterabend med lidt mere ro på, kan vi også arrangere Stand up paddling og kajakture.

Vi tilbyder også tilkøb af kaffe og kage samt grill m. øl og vand efter turen på vandet.

En tryg og sikker polterabend

Båden og skipperen er godkendt til events og persontransport af Søfartsstyrelsen, og vi står selvfølgelig klar med redningsveste. Uanset hvilket vejr, der byder sig på dagen for jeres polterabend, er det muligt er at komme ud og sejle med en RIB-båd. Er vejret mindre godt kan vi tilbyde sejlertøj til jer. Vi sejler i hele Danmark, så uanset hvor I fejrer polterabend, kan I komme ud og sejle.

Skal vi arrangere en festlig polterabend på vandet for jer?

Bliv ringet op eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

SUP / Vandski / Badering

Ud i det blå for sejl