Bunker Holding 

Hindsgavl set fra vandet_Bunker Holding

“Da vi ville afholde et anderledes get-together arrangement for vores samarbejdspartnere, endte valget på GoSail”

Bunker Holding valgte at samle sine finansielle partnere med et arrangement hos GoSail, og nedenfor kan du læse lidt om, hvor Bunker Holding netop valgte os til dette arrangement:

“GoSail formåede på bedste vis, at sætte sig ind i vores mindset og vores målgruppe. Dialogen og strømmen af informationer var fyldestgørende hele vejen igennem, og deres informationsmateriale svarede på mange af vores spørgsmål. De har også været meget omstillingsparate, når der opstod ændringer og nye ønsker undervejs.Under arrangementet tog GoSail styringen både på land og til vands. Ingen var i tvivl om, hvad der skulle ske både før, under og efter. Instrukserne var meget tydelige og klare, men dog fortalt med en sådan portion humor at selv folk der intet kendte til konceptet, hvilket absolut var flertallet, trak på smilebåndet og næsten ikke kunne vente med at komme i gang. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra vores samarbejdspartnere, og det er bestemt ikke sidste gang vi bruger GoSail. Vi har faktisk netop booket en nyt arrangement”

Marianne Brorsen, Executive PA

Ønsker du at lave et lignende arrangement for dine samarbejdspartnere?

Bliv ringet op eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Netværksarrangementer

Kundepleje