RIB-tur

Tag med på en adrenalinfyldt RIB-tur og oplev naturen fra en helt ny vinkel! Vores RIB-ture er perfekte til private arrangementer, hvor der ønsker en spændende og actionfyldt oplevelse på vandet. Vi tilbyder bl.a. fejringer af mærkedage og fødselsdage, tur med familie og/eller venner, polterabender, hvalsafari, højhastighedsture og rolige ture.

 

Hvad er en RIB?

En RIB-båd (Rigid Inflatable Boat) er en gummibåd med fast bund og sæder. RIB-både er meget alsidige og egnede til forskellige formål – i vores tilfælde sejlads med glade gæster.

RIB-både anvendes også ofte i redningsoperationer, militære operationer, dykning, patruljering, mv. Den er kendt for at være stabil og hurtig i opdrift, hvilket gør den i stand til at bevæge sig hurtigt gennem vandet.

GoSail ejer flere RIB-både i forskellige størrelser. De er alle godkendt til events og persontransport og har en motorkraft fra 130 hp til 600 hp, så de kan sejle med hastigheder på op til 90 km/t.

<< Se videoen og få en forsmag på, hvad RIB-turen kan.

Alt det praktiske

Hvor sejler vi?

Vi tilbyder RIB-ture i mange kystbyer i Region Syddanmark, så uanset hvor du vil sejle en tur, kan du leje vores RIB-både med skipper. Vi arrangerer ofte RIB-ture i Vejle, Horsens, Fredericia, Kolding og selvfølgelig i Middelfart, men vi kommer også gerne til dig med vores RIB.

Garanti for en god oplevelse

Der er altid garanti for en sublim oplevelse, uanset om det er det ene eller det andet formål. En tur med vores RIB-både kan foregå overalt i Danmark, og bådene kan sejle i al slags vejr. Er vejret mindre godt kan vi tilbyde sejlertøj til jer. Vi har også mulighed for at bruge bådene til forskellige vandaktiviteter, såsom vandski og badering mv

Hvor mange kan I sejle?

Afhængig af størrelsen på RIB’en og den ønskede hastighed, kan der sejles med mellem 4 og 12 personer ad gangen pr. RIB. Vores mindste RIBs er mest følsomme overfor antal passagerer i forhold til farten.

Ønskes der en langsom tur, kan de have op til 8 ombord. Ønskes høj fart anbefaler vi 4-6 peroner. I de store RIBs har det ingen betydning.

Pris

  • Lille RIB med plads til op til 6 personer: 3.500 kr. eks. moms / 4.375 kr. inkl. moms pr. time.
  • Stor RIB med plads til op til 11-12 personer: 4.500 kr. eks. moms /  5.625 kr. inkl. moms pr. time.
  • Der tilføjes et transportgebyr på RIB-arrangementer, når turen ikke afgår fra Middelfart Marina.

Hvor lang tid anbefaler vi til RIB-turen?

  • Ved højhastighedsture anbefaler vi minimum en time.
  • Ved hyggeture med indlagte højhastighedspassager samt forplejninger anbefaler vi 2 timer. 

Forplejning til turen

  • På RIB-tur hos GoSail, har du også mulighed for at tilkøbe forplejning undervejs på turen, f.eks.:
  • Kaffe og kage
  • En lækker frokost
  • Øl og vand
  • … Hvis du har andre ønsker, så spørg endelig – vi kan få det meste til at lykkedes.
Stor RIB , dronebillede. Kan bruges til RIB-ture, hvalsafari, askespredning, polterabend, mm.

“Selve sejlturen var også helt perfekt. Vi havde en fantastisk skipper – alt var bare klappet og klart, da vi ankom og han var bare så fin til at hjælpe min gamle far på 88 ned i båden og op igen. Han førte båden hele vejen, så alle, både unge og gamle, fik en rigtig god oplevelse. Vi følte os i meget trygge hænder hele vejen. Så alt i alt bare et fantastisk arrangement, som vi alle husker tilbage på med glæde. Et minde for livet, vi siger alle tusind tak for turen”

Jette Skov

RIB-tur – Maj 2023

Få et uforpligtende tilbud på en RIB-tur

Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, så kontakt os endelig, hvis du tror, at en RIB-tur noget for jer. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Code of conduct

Tager du på RIB-tur med os i Naturpark Lillebælt kan du være sikker på, at vi passer på havets beboere. Vi er nemlig opmærksomme på, at undervandsstøj fra både har indflydelse på deres adfærd og fødesøgning – derfor følger vi Naturpark Lillebælts code of conduct.

For at sikre marsvinenes trivsel sænker vi farten og undgår at sejle direkte mod dem. Vi følger deres retning for at give dig mulighed for at opleve dem uden unødig stress. Derudover overholder vi alle fartbegrænsninger og lovgivning for sejlads på Lillebælt, herunder regler om hastighedsbegrænsninger langs kysterne og i Fænøsund.

Du kan læse mere om code of conduct lige her

Andre aktiviteter, der måske kunne være relevant for dig

Vandski / SUP / Badering / Kajak

GoSail råder over en del tilbehør til vores aktiviteter på vandet. Til vores RIB-både kan vi tilbyde vandski og baderinge samt redningsveste til deltagerne. Dette kræver dog, at I booker det på forhånd.

Vi arrangerer også SUP (Stand Up Paddle) samt kajakture og kurser.

Aktivitetsdag på vandet

Skal det være en hyggelig dag, hvor der er mulighed for at prøve forskellige aktiviteter med udgangspunkt i vandet, så er dette måske noget for jer. Vi arrangerer flere typer af denne slags events, bl.a. medarbejderevents – både med og uden familien.

Store fester eller Firmafest for mere end 100 personer på Middelfart Marina.