RIB tur

Stor-RIB-nye-veste-scaled

Hvad er RIB?

En RIB-båd (Rigid Inflatable Boat) er en gummibåd med fast bund og sæder. RIB-både er meget alsidige og egnede til forskellige formål – i vores tilfælde sejlads med glade gæster.

RIB-både anvendes også ofte i redningsoperationer, militære operationer, dykning, patruljering, og som rekreative fartøjer. Den er kendt for at være stabil og hurtig i opdrift, hvilket gør den i stand til at bevæge sig hurtigt gennem vandet.

GoSail ejer flere RIB-både  i forskellige størrelser. De er alle godkendt til events og persontransport og har en motorkraft fra 130 hp til 600 hp, så de kan sejle med hastigheder på op til 90 km/t.

Hvor sejler vi?

Vi tilbyder RIB-ture i mange kystbyer i Region Syddanmark, så uanset hvor du vil sejle en tur, kan du leje vores RIB-både med skipper. Vi arrangerer ofte RIB-ture i Vejle, Horsens, Fredericia, Kolding og selvfølgelig i Middelfart, men vi kommer også gerne til dig med vores RIB.

Garanti for en god oplevelse

Der er altid garanti for en sublim oplevelse, uanset om det er det ene eller det andet formål. En tur med vores RIB-både kan foregå overalt i Danmark, og bådene kan sejle i al slags vejr. Er vejret mindre godt kan vi tilbyde sejlertøj til jer.

Dansk Industri, Emma Juul Hansen – konference på Sinatur Storebælt

GoSail er absolut noget der skal prøves. I sammenhæng med et seminar bestilte vi en tur med GoSails RIB både og det var uden tvivl en beslutning vi ikke fortryder. Alle hos GoSail har været dybt professionelle, og givet os den bedste 1,5 time med vind i håret og fart over feltet. En klar anbefaling til GoSail!

Alt det praktiske

Når du tager på en RIB-tur hos GoSail vil du blive forsynet med redningsveste og andet nødvendigt sikkerhedsudstyr, som du skal bære under hele turen. Vores RIB-både kan sejle i de fleste slags vejr, og skulle vejret være mindre godt, kan vi tilbyde jer sejlertøj.

Hvor mange kan I sejle? 

 • Afhængig af størrelsen på RIB’en kan der sejles med mellem 4 og 12 personer ad gangen pr. RIB.

Forplejning

 • På RIB-tur hos GoSail, har du også mulighed for at tilkøbe forplejning undervejs på turen, f.eks.:
  • Kaffe og kage
  • En lækker frokost
  • Øl og vand
  • … Hvis du har andre ønsker, så spørg endelig – vi kan få det meste til at lykkedes.

Hvor lang tid anbefaler vi til RIB-turen? 

 • Ved højhastighedsture anbefaler vi minimum en time.
 • Ved hyggeture med indlagte højhastighedspassager samt forplejninger anbefaler vi 2 timer. 

Pris

 • Den lille RIB med plads til op til 8 personer: 3.500 kr. eks. moms / 4375 kr. inkl.moms pr. time.
 • Den store RIB med plads til op til 12 personer: 4.500 kr. eks. moms /  5625 kr. inkl. moms pr. time.
 • Der tilføjes et transportgebyr på RIB-arrangementer, der ikke afholdes i Middelfart.

Skal I også ud og have fart over feltet og vind i ansigtet?

Bliv ringet op eller send os en forespørgel ved hjælp af formularen nederst, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Det perfekte afbræk i en lang mødedag

En RIB-tur er det perfekte afbræk i en lang mødedag. Kom ud på vandet, få vind i håret, klar hjernen og lad tankerne flyde frit. Vi kan lægge til ved flere konferencehoteller eller mødelokaler langs Lillebælts kyst samt ved Kolding fjord, Vejle fjord og andre steder, så det er nemt at hoppe om bord.

Du kan bruge en time på en hurtig tur eller tage frokosten eller eftermiddagskaffen med på turen. Vi kan kaste anker, så I kan nyde udsigten og roen på vandet.

Båden som mødelokale

Det er også muligt, at ‘tænke ud af boksen’ og være kreativ når det traditionelle mødelokale skiftes ud med båden. Her får I mulighed for at holde møde i naturskønne omgivelser. Læs mere her

Transport

Vores RIB-både kan også bruges som persontransport fra A til B, hvis du f.eks. har et firmadomicil eller på konference på et hotel og skal besøge en restaurant eller en attraktion. Vi sejlerne gerne i være RIB-både både envejs- og tur/retur.

RIB-både som en del af dit event

Vores RIB-både kan også være en del af et event, du afholder, hvor der tilbydes forskellige aktiviteter. Således kan RIB-turen gå på skift mellem flere grupper henover nogle timer. Vi har også mulighed for at bruge bådene til forskellige vandaktiviteter, såsom vandski og badering.

Quiz med om Lillebælt

Fælles for vores RIB-ture er, at det er en naturoplevelse, eventuelt kombineret med en hurtig tur med vind i ansigtet. Vi tilbyder gerne kultur- og naturfortællinger undervejs, når RIB-turen foregår i Naturpark Lillebælt.

Ønsker I at udfordre hinanden på viden om Lillebælt, tilbyder vi en quiz på turen. Mens turen går henover f.eks. Marens Hul, kan I teste jeres viden om Lillebælt. Hvis I er heldige, spotter I måske også et marsvin eller flere – vi har nemlig den største koloni af dem lige her i Naturpark Lillebælt.

Code of conduct

Tager du på RIB-tur med os i Naturpark Lillebælt kan du være sikker på, at vi passer på havets beboere. Vi er nemlig opmærksomme på, at undervandsstøj fra både har indflydelse på deres adfærd og fødesøgning – derfor følger vi Naturpark Lillebælts code of conduct.

Det betyder, at vi opmærksomme på at:

Sejle roligt, når der er marsvin. Vi sænker farten, når vi spotter et eller flere marsvin, så vi ikke stresser dem unødigt. Vi sejler derfor heller ikke hurtigt direkte mod marsvinene, men forsøger at følge deres retning, så du som gæst kan få lov til at opleve dem.

Kende fartbegrænsninger og overholde dem. Der er lovgivning om sejlads på Lillebælt, bl.a. reglement for sejlads med motordrevne fartøjer (motorbåde), herunder vandscootere og jetski m.m. i Fyns Politikreds og i Sydøstjyllands Politikreds. Langs alle kysterne og i hele Fænøsund er der regler for kun at sejle 5 knob 300 meter fra kysten.

Du kan læse mere om code of conduct lige her

Hør mere om code of conduct her

Vandski / Badering / SUP / Kajak

GoSail råder over en del ”vandlegetøj”. Vi har en flåde af RIB både som kan bruges til at trække vandski og baderinge, derudover kan vi stille våddragter og redningsveste til rådighed for deltagerne. Vi arrangerer også SUP (Stand up Padling) samt kajakture og kurser.

En dag med aktiviteter på vandet

Skal det være en hyggelig dag, hvor der er mulighed for at prøve forskellige aktiviteter med udgangspunkt i vandet, så er dette måske noget for jer. Her kan det være medarbejdere alene eller sammen med ledsager eller måske hele familien.