Askespredning

Få en smuk og mindeværdig afsked ved at vælge askespredning over havet. Vi tilbyder en hensynsfuld rejse for familiemedlemmer eller venner, der ønsker at opfylde den sidste vilje.

Hvor kan askespredningen foregå?

Uanset om det er langs den syd- og østjyske kyst, i Lillebælt, Storebælt, Kattegat eller det idylliske Sydfynske øhav, bringer vi jer til det ønskede sted for askespredning. Turen kan arrangeres som en tur/retur fra samme sted eller med start ét sted og slutning et andet.

Antal, sejltid og forplejning

Størrelsen på vores RIB-både varierer og kan imødekomme grupper fra 2-50 personer. Vi tilrettelægger turen efter jeres præferencer, og sejler i det tidsrum, I ønsker, med en anbefalet minimumsvarighed på en time.

For at gøre jeres tur så behagelig som muligt, tilbyder vi også forplejning til selskabet, herunder kolde og varme drikke, kage og sandwich til turen. Dette aftales på forhånd med GoSail. Vores mål er at skabe en respektfuld atmosfære, mens I tager afsked og mindes jeres kære på en mindeværdig måde.

Vejledende priser for askespredning

De vejledende priser tager udgangspunkt i afgang fra Middelfart Marina, og inkluderer en skipper samt sikkerhedsudstyr på båden. Der vil være et transporttillæg ved sejlads fra andre steder.

Båd til 12 personer: Pris 4.500 kr. pr. time + moms

Båd til 6 personer: Pris 3.500 kr. pr. time + moms

Leje af overtrækstøj pr. pers.: 50 kr. + moms

Praktisk information om askespredning

Hos GoSail følger vi selvfølgelig de angivne regler for askespredning, og er du i tvivl om de praktiske detaljer, så læs mere her.

Stor RIB , dronebillede. Kan bruges til RIB-ture, hvalsafari, askespredning, polterabend, mm.

Skal vi hjælpe dig med at skabe en mindeværdig afsked på vandet?

Kontakt os for at høre mere om askespredning.

Bliv ringet op eller send os en forespørgsel ved hjælp af formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.