Netværksarrangement

Denne type sejlads er god til at møde kunderne eller jeres netværk på en ny og helt unik måde. Vi sejler kapsejlads enten alle samtidigt mod hinanden eller i et cup-system, så der er tid på land til netværk.

Eksklusiv invitation, større netværk & potentiel forretning

  • Få styrket relationerne mellem jeres salgsstyrke og udvalgte kunder
  • Etabler et stærkere eller større netværk
  • Gå sammen med en eller to komplementære virksomheder, og få adgang til potentielle kunder
  • GoSail sikrer projektstyring, herunder koordinering af møder, opsætning af invitation, eventplanlægning fra A-Z samt opsamling og evaluering.
  • GoSail faciliterer sejlads og al logistik og netværksfacilitering på dagen, herunder leveres matchracere med instruktører samt 1 stk. sikkerheds- og dommerbåd,  sejlertøj, redningsveste, solcreme, brillesnore og handsker.

Dennis Vibjerg, Områdedirektør, Sydbank

Efter en dag på vandet med GoSail går alle i land med smil på læben, fordi vi har glemt timerne, leget og leet og fået sol og vind i ansigtet. Vi går styrket derfra, fordi der er masser af læring i sådan en dag. Det skærper ens tilgang til samarbejde, kommunikation og resultatorientering at få båden først over målstregen som et team. Vi er superglade for GoSail arrangementerne, som en ideel ramme for samvær med vores kunder og forretningsforbindelser. En hel dag med dialog i øjenhøjde – det giver værdi.

Fælles for rigtig mange af jeres kunder, netværk og jeres salgsteam er, at de sandsynligvis ikke har prøvet selv at sejle en båd før. Men det gør ikke noget, for deltagelse kræver ingen forudgående sejladskundskaber. 

Ved at tage kunderne og netværket med en tur på vandet, får I styrket relationen, og lært hinanden bedre at kende, og forhåbentlig går de fra arrangementet med øgede relationer og motivation for samarbejde. Og som salgsdirektøren fra BDO siger: Så kan det jo være, at næste valg af revisor bliver en fra BDO. Men det gælder for alle forretninger – den gode relation er med til at skabe omsætning. Et vellykket event kan derfor være afgørende for en bedre bundlinje.

Vil du også styrke relationerne til dine kunder og forretningsforbindelser?

Bliv ringet op eller udfyld formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Netværk for den mindre virksomhed – Firmadysten

Kundepleje – skab en stærk relation