Netværk

Denne type sejlads er god til at møde kunderne eller jeres netværk på en ny og helt unik måde. Vi sejler kapsejlads enten alle samtidigt mod hinanden eller i et cup-system, så der er tid på land til netværk

Eksklusiv invitation, større netværk & potentiel forretning

  • Få styrket relationerne mellem jeres salgsstyrke og udvalgte kunder
  • Etabler et stærkere eller større netværk
  • Gå sammen med en eller to komplementære virksomheder, og få adgang til potentielle kunder
  • GoSail sikrer projektstyring, herunder koordinering af møder, opsætning af invitation, eventplanlægning fra A-Z samt opsamling og evaluering.
  • GoSail faciliterer sejlads og al logistik og netværksfacilitering på dagen, herunder leveres matchracere med instruktører samt 1 stk. sikkerheds- og dommerbåd,  sejlertøj, redningsveste, solcreme, brillesnore og handsker.
Gosail Logo

Fælles for rigtig mange af jeres kunder, netværk og jeres salgsteam er, at de sandsynligvis ikke har prøvet selv at sejle en båd før. Men det gør ikke noget, for deltagelse kræver ingen forudgående sejladskundskaber. 

Ved at tage kunderne og netværket med en tur på vandet, får I styrket relationen, og lært hinanden bedre at kende, og forhåbentlig går de fra arrangementet med øgede relationer og motivation for samarbejde. Og som salgsdirektøren fra BDO siger: Så kan det jo være, at næste valg af revisor bliver en fra BDO. Men det gælder for alle forretninger – den gode relation er med til at skabe omsætning. Et vellykket event kan derfor være afgørende for en bedre bundlinje.

Læs mere om 

Matchrace Middelfart

Hvad matchrace kapsejlads er samt alt det praktiske

Jeres værdi af et netværksarrangement

Vi kan stå for det hele

Mød jeres netværk på en helt unik måde

Mød jeres netværk på en helt unik måde

Bliv inspireret
Download vores materiale og bliv inspireret til fantastisk teambuilding, netværk og oplevelser på vandet