Netværksarrangement

En ny og unik måde for dine kunder og/eller netværk at mødes.

Med kapsejlads sejles der enten alle mod alle på én gang eller med rotation, så der er tid til netværk på land samtidig med sejladsen.

Eksklusiv invitation, større netværk & potentiel forretning

  • Få styrket relationerne mellem jeres salgsstyrke og udvalgte kunder
  • Etabler et stærkere eller større netværk
  • Gå sammen med en eller to komplementære virksomheder, og få adgang til potentielle kunder
  • GoSail sikrer projektstyring, herunder koordinering af møder, opsætning af invitation, eventplanlægning fra A-Z samt opsamling og evaluering.
  • GoSail faciliterer sejlads og al logistik og netværksfacilitering på dagen, herunder leveres matchracere med instruktører samt 1 stk. sikkerheds- og dommerbåd,  sejlertøj, redningsveste, solcreme, brillesnore og handsker.

Fælles for rigtig mange af jeres kunder, netværk og jeres salgsteam er, at de sandsynligvis ikke har prøvet selv at sejle en båd før. Men det gør ikke noget, for deltagelse kræver ingen forudgående sejladskundskaber. 

Ved at invitere kunder og netværk med på en sejltur skaber I ikke blot en stærkere forbindelse mellem jer, men I lærer også hinanden bedre at kende på en ny og unik måde. Deltagerne fordyber sig i en oplevelse, der er uden for deres daglige komfortzone, hvilket kan skabe en dybere gensidig forståelse og styrke relationerne.

Forhåbentlig vil deltagerne forlade arrangementet med ikke kun styrkede relationer, men også øget motivation til at samarbejde. Stærke relationer er afgørende for at øge omsætningen. Et vellykket event kan derfor have en direkte og positiv indvirkning på virksomhedens bundlinje og vækst.

Derfor er en vellykket dag på vandet ikke kun en mindeværdig oplevelse, men også en potentiel investering i fremtidig succes og samarbejde.

Vil du også styrke relationerne til dine kunder og forretningsforbindelser?

Bliv ringet op eller udfyld formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mødeafbræk

Har I brug for et afbræk i mødet, en oplevelse af frisk luft og den vilde danske natur, skaber GoSail mulighederne for dette. Hvad enten I trænger til at blive blæst igennem af fartvinden eller opleve roen ved en sejlbåd, kan vi finde den rette løsning for jer.

Helle Snedker, Kundedirektør & partner hos Formuepleje A/S

“Vi lægger vægt på den stærke relation til vores kunder, og samtidig har vi flere grønne og bæredygtige produkter på hylderne. På den baggrund har vi igennem de seneste år inviteret dem ud at sejle”