Meetingbrake – for sejl eller i RIB

Har I brug for et afbræk i mødet, en oplevelse af frisk luft og den vilde danske natur, skaber GoSail mulighederne for dette.

 

Hvad enten I trænger til at blive blæst igennem af fartvinden eller opleve roen ved en sejlbåd, kan vi finde den rette løsning for jer. Et eksempel kunne være vores sejlbåde der uden motorkraft drives frem af naturen, mens de skiftende årstider kan nydes fra søsiden.
En oplevelse på havet giver næsten altid ny energi, og et blik på vores billedskønne kyster fra vandsiden, giver mulighed for at fortsætte agendaen når I igen har fast grund under fødderne.

 

Vores RIB’s har forskellige størrelser, og kan rumme op til 12 personer pr. båd. I den får I en tur, hvor der dels bliver tid til at nyde Danmark fra vandsiden, men hvor der i særdeleshed også bliver mulighed for at opleve farten, når bådene planer hen over vandoverfladen og fartvinden bider lidt i kinderne.

Sejlbådene findes ligeledes i forskellige størrelser afhængig af jeres behov. Typisk fra 3 personer pr. båd.

Er man til en autentisk sejloplevelse kan vi med vores flåde af sejlbåde tilbyde en oplevelse hvor der sættes sejl og båden stille glider gennem vandet mens agendaen fordøjes og nye indtryk fra naturen vinder ind. Deltagerne kan tage del i arbejdsopgaverne i det omfang det ønskes, man kan også læne sig tilbage og nyde turen.

 

Der er naturligvis mulighed for at medbringe forplejning og ønsker man en større sejlbåd med mere komfort er vi også leveringsdygtige i dette.

 

GoSail stiller det fornødne udstyr til rådighed alt efter vejret.

Matchrace & teambuilding

Skal I have frisk luft og en anderledes oplevelse som afbræk i mødet?

Bliv ringet op eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Medarbejder- og lederudvikling

Team- og kommunikationstræning