Firmaarrangement på vandet

Firmaarrangement er for dig, der ønsker at kombinere teambuilding med hyggeligt samvær og godt humør. Vi anvender matchrace som værktøj til at få trænet jeres kommunikation og samarbejde i fællesskab på vandet – samtidig har I mulighed for at få styrket jeres fællesskab på land.

Styrk samarbejdet med et firmaarrangement

GoSails firmaarrangement kombinerer værdifulde arbejdsværktøjer med sjov og god stemning. Vores teambuilding på vandet styrker både kommunikation og samarbejde, samt de gode relationer, som grobunden for det værdiskabende arbejde – både til gavn for virksomhedens drift og trivslen blandt medarbejderne.

Inviterer du dine medarbejdere/kollegaer/samarbejdspartnere til et firmaarrangement med kapsejlads hos GoSail vil I bl.a. få arbejdet med følgende punkter, når I sammen skal styre båden:

  • Samarbejde: Find den rette person til hver opgave – hvem gør hvad?
  • Strategi: Find en strategi for, hvordan I bedst bevæger jer på banen. Har I en plan B, hvis plan A ikke virker?
  • Kommunikation: Find det fælles sprog og hav en klar og tydelig kommunikation.

Dagens program

Varigheden af et firmaarrangement er som udgangspunkt 4 – 6 timer og kan gennemføres overalt i Danmark. Et typisk program kunne fx se sådan ud:

  • Velkomst ▶ skippermøde og generel orientering
  • Sejler udstyr udleveres  ▶ intro på bådene ▶ sejle ud af havnen ▶ træningen starter
  • Den først sejlads sættes i gang, hvor holdene dyster mod hinanden
  • Sejladserne afsluttes ▶ bådene sejles i havn ▶ bådene afrigges
  • Afslutning og præmieoverrækkelse
  • Evt. forplejning (morgenmad, frokost, grillbuffet)

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at arrangere et fantastisk arrangement.

Blu26, Lilelbælt. Mødeafbræk, netværksarrangement, netværk, kundepleje, teambuilding mm. Ud i det blå for sejl.

Praktisk om firmaarrangementet

At sejle kapsejlads kan for nogle være en ny og ukendt oplevelse, men du kan trygt tage ud at sejle med os. Vi sørger nemlig for, at jeres hold har en erfaren instruktør med under hele sejladsen, som først giver en briefing og hjælper jer med at lære at sejle båden, herefter træder instruktøren i baggrunden og fungerer under jeres kapsejlads som observatør og sikkerhedsrepræsentant. 

På båden vil I være et team på 4 – 5 personer, der skal lære, hvordan I sejler båden mest optimalt på banen.

Under træningen kan I stille instruktøren spørgsmål, men når det går løs er det jer, der tager styringen og sejler båden.

Efter kapsejladsen debriefer vi, og her har I mulighed for at nyde en grillbuffet, en god frokost, noget koldt at drikke, mv.

“Det var kort sagt bare en rigtig god oplevelse. Jeg synes, at arrangementet var velorganiseret og der var styr på tingene. Introduktionen fungerede rigtig godt og der blev fortalt på en måde, som alle kunne forstå. Da vi kom ud på bådene var der fuldstændig styr på det sikkerhedsmæssige, og alt grej var i orden. Instruktørerne var professionelle og dygtige til at lære fra sig på en rolig måde, så der var rigtig god stemning i bådene. Eventet er virkelig en øjenåbner i forhold til kommunikation – hvis for mange gerne vil bestemme og man glemmer kommunikationen, så kommer man ingen vegne. Alle medarbejdere havde en kanon god tur, vi snakker stadig om det på kontoret, og man kunne faktisk godt blive afhængig af det.”

 

Claus Hansen

Sales & Marketing Director SKAKO concrete A/S

Få et uforpligtende tilbud på et firmarrangement

Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, så kontakt os endelig, hvis du tror, at et firmaarrangement på vandet er noget for jer. Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forslag til andre aktiviteter på vandet

Firmadysten

Bliv en del af Firmadysten 2024!

Perfekt til mindre virksomheder, der gerne vil prøve kræfter med teambuilding på vandet. Til Firmadysten booker jeres virksomhed enten én eller flere både, hvor I får mulighed for at dyste mod andre virksomheder på kryds og tværs.

Sammen skal jeres hold dyste, finjustere taktikken mellem sejladserne og kæmpe om sejrsmedaljerne. Der er selvfølgelig champagne til vinderholdet. Efter sejladsen venter grillpølser og drikkevarer ad libitum.

Vi afholder Firmadysten på Middelfart Marina den 16. maj og 12. september, hvor du og dine kollegaer kan deltage i spændende kapsejlads og netværkshygge på land.