Dato

Torsdag d. 16.05.2024

Torsdag d. 12.09.2024

Tidspunkt

16.30 – 20:30

16.30 – 20:30

Sted

Middelfart Marina

Middelfart Marina

Firmadysten

Få styrket dit netværk og mærk suset på vandet, når GoSail inviterer dig og dine kollegaer med til en sjov firmafest på vandet. Firmadysten 2024 finder sted på to datoer: 16 maj & 12 september på Middelfart Marina, hvor vi byder på masser af actionfyldt kapsejlads og netværk og hygge på land. 

Det bliver en aften med rig mulighed for at teste samarbejdsevnerne i fællesskab med dine kollegar, kunder, samarbejdspartnere, mv., når du og dit hold skal dyste i vores Matchrace-både. Efter en grundig introduktion til sejladsen får du og de andre deltagere lov til at fordele rollerne og styre båden på egen hånd – vi sørger for, at I har en erfaren instruktør med ombord, som fungerer som sikkerhedsrepræsentant på båden. 

Der sejles flere runder mod andre firmaer og kollegaer, og mellem hver sejlads kan I evaluere og finjustere taktikken. Er jeres hold så heldige at vinde, så er der selvfølgelig medaljer og champagne. Efter sejladsen byder vi på grillpølser med det hele og øl/vand ad libitum. 

Hvem kan være med? 

Firmadysten er for alle, der har lyst til at teste samarbejdsevnen og kommunikationen på vandet med deres kollegaer, kunder, leverandører, mv. Det er absolut ikke en forudsætning at have sejlet før. 

Hver virksomhed stiller med 3 – 5 personer pr. båd. Der er både mulighed for at stille med 1 båd eller flere både – alt efter hvad I ønsker. Prisen for dette event er 7.000 kr. + moms pr. båd med op til 5 deltagere og nævnte forplejning samt præmier.

Program

kl. 16:30 Velkomst ▶ skippermøde og generel orientering
kl. 16:50 Sejler udstyr udleveres ▶ intro på bådene ▶ sejladstræningen
starter
kl. 18:30 Første kapsejlads starter
kl. 20:00 Sejladserne afsluttes ▶ bådene sejles i havn ▶ bådene afrigges
kl. 20:30 Præmieoverrækkelse, grillpølser med det hele og øl/vand ad
libitum.

Skal du være en del af Firmadysten?

Kontakt Kitt på kitt@gosail.dk / 5357 5089 eller udfyld formularen nederst på siden, så ringer vi dig og.

Unikt netværksarrangement

Kundepleje – skab en stærk relation