Firmadysten – for den mindre gruppe

Firmadysten

Dette event er velegnet til dig, der driver en mindre virksomhed, hvor I ikke er nok til at sejle jeres egen kapsejlads. Men du vil gerne knytte dine kunder tættere til virksomheden med god kundepleje eller give dine medarbejdere en ekstraordinær oplevelse med et firmaarrangement.
Et par gange årligt afvikler vi Firmadysten. Det er et netværksevent, hvor virksomheder kan købe en eller flere både og på den måde deltage i en  kapsejlads sammen med andre virksomheder.

Eventet varer 4 timer helt som vores andre events – men så hygger og netværker vi med grillpølser og øl/vand efter sejladsen.

 

Program
kl. 16:30 Velkomst ▶ skippermøde og generel orientering
kl. 16:50 Sejler udstyr udleveres ▶ intro på bådene ▶ sejladstræningen
starter
kl. 18:30 Første kapsejlads starter
kl. 20:00 Sejladserne afsluttes ▶ bådene sejles i havn ▶ bådene afrigges
kl. 20:30 Præmieoverrækkelse, grillpølser med det hele og øl/vand ad
libitum.

Firmadysten 2022 bliver afviklet den 8. juni og den 21. september

Super skarp pris for dette event er 7.000 kr. + moms pr. båd med op til 5 deltagere og nævnte forplejning samt præmier.

Kan I ikke ved de listede arrangementer, vil vi naturligvis gerne skrive jer op til den næste Firmadyst – eller til et andet firmaarrangement, hvor I kan blive koblet på.

Skal vi være en del af jeres næste netværks- og kundearrangement?

Bliv ringet op eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen i bunden af siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Fælles for rigtig mange af jeres kunder, leverandører eller medarbejdere er, at de sandsynligvis ikke har prøvet selv at sejle en båd før. Men det gør ikke noget, for deltagelse kræver ingen forudgående sejladskundskaber.

 

Ved at tage en tur på vandet, får I styrket relationen, og lært hinanden bedre at kende, og forhåbentlig går de fra arrangementet med øgede relationer og motivation for samarbejde. Vi påstår, at det vil kunne ses på bundlinjen.

Unikt netværksarrangement

Kundepleje – skab en stærk relation