Dato

Onsdag den 27. september 2023

Tidspunkt

16.30 – 21.00

Sted

Middelfart Marina

Firmadysten

Udfordr dine kollegaer, kunder, leverandører mv., og styrk samarbejdet i en festlig kapsejlads, når GoSail inviterer dig og dine kollegaer til en sjov firmafest på vandet. Firmadysten finder sted på onsdag d. 27 september på Middelfart Marina, hvor vi byder på en spændende oplevelse med masser af kapsejlads på vandet og hyggeligt samvær.

Det bliver en aften med rig mulighed for at teste samarbejdet i vores Matchrace-både. Fælles for rigtig mange af jeres kunder, leverandører og kollegaer er, at de sandsynligvis ikke har prøvet selv at sejle en båd før, men det gør ikke noget, for deltagelse kræver ingen forudgående sejladskundskaber. Efter en grundig introduktion til sejladsen får I  lov til at fordele rollerne mellem jer og styre båden – vi sørger dog for, at I har en erfaren instruktør ombord. På vandet skal I som team sejle båden optimalt rundt på banen – en meget alsidig og udfordrende opgave, der kræver samarbejde og god kommunikation. Jeres hold sejler og kæmper intenst mod andre firmaer, kollegaer mv.,,  og der vil være medaljer og champagne til det vindende hold.

Program
kl. 16:30 Velkomst ▶ skippermøde og generel orientering
kl. 16:50 Sejler udstyr udleveres ▶ intro på bådene ▶ sejladstræningen
starter
kl. 18:30 Første kapsejlads starter
kl. 20:00 Sejladserne afsluttes ▶ bådene sejles i havn ▶ bådene afrigges
kl. 20:30 Præmieoverrækkelse, grillpølser med det hele og øl/vand ad
libitum.

Hver virksomhed stiller med 3 – 5 personer pr. båd, og alle kan være med. Der er både mulighed for at stille med 1 båd eller flere både – alt efter hvad I ønsker. Prisen for dette event er 7.000 kr. + moms pr. båd med op til 5 deltagere og nævnte forplejning samt præmier.

Vil du høre mere om Firmadysten?

Se videoen nedenfor og hør om, hvad Firmadysten går ud på:

Skal vi være en del af jeres næste netværks- og kundearrangement?

Bliv ringet op eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen i bunden af siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

teambuilding

Unikt netværksarrangement

teambuilding

Kundepleje – skab en stærk relation