Netværk

Mød kunderne eller jeres netværk på en ny og helt unik måde. Har I brug for at få styrket relationerne mellem jeres salgsstyrke og udvalgte kunder? Eller måske etablere et stærkere eller større netværk? Så foreslår vi, at I inviterer kunderne med på en tur på vandet i lang mere uformelle rammer end på kontoret. En udviklende oplevelse, de aldrig glemmer.

 

Deltagelse kræver ingen forudgående sejladskundskaber. Det vigtigste er, at I møder op med et åbent sind og har lyst til at at være sammen med nye mennesker og få en helt unik oplevelse i godt selskab. Læs mere om Matchrace Middelfart.

Styrk relationerne under åben himmel

Fælles for rigtig mange af jeres kunder, netværk og jeres salgsteam er, at de sandsynligvis ikke har prøvet selv at sejle en båd før. Ved at tage kunderne og netværket med en tur på vandet, får I styrket relationen, og lært hinanden bedre at kende, og forhåbentlig går de fra arrangementet med øgede relationer og motivation for samarbejde. Det handler om kommunikation og samarbejde, og dem der klarer det bedst,  kommer først over målstregen.

“BDO har gennem nogle år brugt GoSail til netværksarrangementer med kunder. Alle bliver klædt på til opgaven uanset forudsætninger. Sammen får vi en fantastisk dag på vandet, hvor vi viser hvem vi er og lærer hinanden bedre at kende. Baseret på vores fælles oplevelser, grin og nye opgaver er relationen skabt. Og skal du en dag skifte revisor, så vil du sikkert tænke, at det da godt må være en af dem fra BDO. Et arrangement med GoSail giver basis for at komme flot videre i en relation”.

Ole Würtz, Salgsdirektør, BDO

Teambuilding & Udvikling

En oplevelse, hvor alle kan være med