FN Verdensmål & bæredygtighed

Der tales meget om bæredygtighed, CO2 neutralitet, FNs Verdensmål og om vores adfærd i forhold til at opfylde mål og bringe værdi. Det er vigtige emner, som vi alle bør sætte os ind i og leve efter.

En værdiskabende læringsproces eller et event hos GoSail er allerede fokuseret på bæredygtighed, da vores både sejlbåde sejler for vind. Vi forsøger derudover hele tiden at udvikle vores koncepter på en bæredygtig måde. Vidste du fx, at vores nye sejl er produceret af genbrugsplast? Eller at vores nye tovværk er CO2-neutralt produceret?

Vi arbejder ud fra følgende 4 verdensmål:

#3 Sundhed & Trivsel

Menneskers sundhed og trivsel på arbejdet kommer af mange ting bl.a.

  • Arbejdsglæde og et godt kollegialt miljø
  • Passende udfordringer
  • Udvikling – både personligt og fagligt
  • Ledelsens fokus på den enkelte medarbejder

I GoSail bringer mennesker ud i den friske luft for at samarbejde, hygge sig og få et godt grin

#7 Bæredygtig energi

Vi skal alle bidrage til reduktion af CO2, og derfor er et valg af GoSail som leverandør til forandringsprocesser, læringsforløb og træning i kommunikation – også et valg med et positivt klimaaftryk.

Vores aktiviteter gennemføres for sejl – uden brug af motor. Blot sikkerhedsbåden benytter motor.

#4 Kvalitetsuddannelse

Som nævnt ovenfor er det værdifuldt at investere i sine medarbejdere. Flere undersøgelser viser, at når virksomheder gør det kommer det mange gange igen.

GoSail leverer en gennemprøvet, top professionel teambuilding, som kan bidrage til bedre teamwork, bedre kommunikation og højere performance med øget bundlinje til følge.

#13 Klimaindsats

Når virksomheder benytter vores events fremfor en mere energikrævende bidrager vi samlet til øget fokus på CO2 udslip mv.

Arbejder I også med FN Verdensmål nr. 3, 4, 7 & 13, og taler det ind i jeres værdier og CSR-politik?

Vil I gerne synliggøre det over for jeres interessenter?

Bliv ringet op allerede i dag eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Team- & kommunikationstræning

Hos GoSail kan I få team- og kommunikationstræning, hvor medarbejderne møder hinanden i nye rammer og samarbejder på en måde, de aldrig har prøvet før. Medarbejderne sejler i teams på 4-5 personer, hvor de undervejs skal lære at samarbejde om at få båden til at sejle optimalt og i den ønskede retning, og det hele kulminerer med afsluttende kapsejladser, hvor de forskellige teams dyster mod hinanden.

Kundepleje

Med et kundearrangement hos GoSail kan du skabe den gode relation og den gode kundepleje. Med netop dette kundearrangement kan du invitere på en unik oplevelse, som de sikkert ikke har prøvet før. Alle kan være med og sejlkundskaber er ikke nødvendige, da vi giver alle en grundig instruktion.