Stærk Balance overvinder nervøsitet

Kundepleje på vandet.

”Min oplevelse med GoSail var helt speciel”

Da Anette Eilsø Hansen fra virksomheden, Stærk Balance, skulle med på vandet til event med Race Club og GoSail, var det en noget nervøs oplevelse til at starte med. Hun var usikker på at prøve kræfter med vores Blu26-både, og var ikke helt sikker på om hun havde lyst til tage med på vandet.

Heldigvis stødte hun på vores kompetente kollega, Kitt, der har oplevet lignende situationer med andre gæster. Kitt kom med opmuntrende ord og forsikrede Anette om, at vi hos GoSail altid har helt styr på situationen på vandet. Anette lod sig overtale til at hoppe ombord sammen med resten af besætningen, og det var heldigt, fordi hun endte med at beskrive eventet som ”en helt fantastisk oplevelse, som jeg er meget taknemmelig for at have prøvet”.

Du overvejer måske også, hvordan det ville være at deltage i et teambuildingevent på vandet, men oplever en vis nervøsitet ved tanken. Frygt ej! Hos GoSail sørger vi for en sikker og god oplevelse hver gang. Vores dygtige og erfarne instruktører sørger for, at sikkerheden konstant er i orden på båden. På vandet får I lov til at øve sejladserne i jeres eget tempo, så I bliver trygge ved opgaven inden det går løs til selve kapsejladsen.

Ofte oplever vi faktisk også, at de mest nervøse gæster kommer tilbage med en kæmpe WOW-følelse efter et event på vandet, fordi de overvandt noget, de ikke troede de kunne – præcis ligesom Anette fra Stærk Balance.

Læs mere om vores teambuildingevents her, fx team- og kommunikationstræning.

Team- og kommunikationstræning tager fat i vores evne til at kommunikere med hinanden. Kommunikation er nemlig nøglen, når vi skal samarbejde. Vi skal kunne stole på, at de andre teammedlemmer stempler ind og bidrager til gruppens samlede mål. Som hold er vi afhængige af, at vi kan vise sårbarhed overfor hinanden for at skabe en god og tryg kultur. Det kan bl.a. ses på resultaterne, når teamet formår at kommunikere effektivt.

Ønsker du at få et konkret tilbud på et event?

Klik på linket og udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.