Teambuilding & udvikling

Teambuilding & Udvikling

Vi udvikler mennesker, understøtter samarbejde og skaber oplevelser med både som værktøj! Få saltvand i håret sammen med kollegerne og få styrket sammenholdet. Brug bådene og vandet som redskab i en udviklingsproces. Eller måske I bare har lyst til at fejre et årsresultat eller hinanden.

 

Lad GoSail arrangere en sejlads, hvor medarbejderne møder hinanden i nye rammer og samarbejder på en måde, de aldrig har prøvet før. Medarbejderne sejler i teams på 4-5 personer, hvor de undervejs skal lære at samarbejde om at få båden til at sejle optimalt og i den ønskede retning, og det hele kulminerer med afsluttende matchracesejladser, hvor de forskellige teams dyster mod hinanden.

 

Alle deltagere får en grundig briefing af vores instruktører før sejladsen, og vi har en instruktør med på alle både som observatør. Sejladsen tager som udgangspunkt 4-6 timer afhængigt af indhold og formål og kan gennemføres overalt i Danmark.

Styrk samarbejdet under åben himmel

Hvordan styrker I samarbejdet i jeres teams? Hvordan skaber I en bedre kommunikation i organisationen?

 

Svaret er at invitere folk ud at sejle og give dem ansvaret for at styre en båd under sikre forhold. I modsætning til andre teambuilding-former, er alle lige på en båd. De færreste mennesker har prøvet selv at sejle, og lige så få har prøvet at sejle på en kapsejladsbåd. Men med firmaevents hos GoSail får I muligheden. Hos os er det ikke en nødvendighed, at deltagerne har prøvet at sejle en kapsejladsbåd før, da I får en introduktion til det, og altid vil have en instruktør med på båden. Det er heller ikke et krav, at deltagerne skal have en bestemt fysisk form for at kunne deltage.

 

En sejlbåd uden motor er et perfekt værktøj til at udvikle mennesker både individuelt og i grupper. Deltagerne vil under vores firmaevents, opdage vigtigheden af, at lige netop deres opgave bliver udført, for at båden kan sejle bedst muligt, og samtidig lærer de, hvor vigtigt det også er at kommunikere om opgaven så alle ved, hvad der skal ske og, hvornår de skal udføre opgaven, så de er sammen om at nå i mål. De afgrænsede rammer i båden, samt de opgaver I vil komme ud for, gør, at I får mulighed for at bruge jer selv på en helt ny måde. Samtidig får I mulighed for at udvikle jeres evner til at samarbejde om at løse opgaver og hjælpe hinanden.

 

Derudover er omgivelserne under vores firmaevents med vand hele vejen rundt, højt til himlen og vind i håret fantastisk, ligesom sejlads er en klimavenlig aktivitet, hvor vi bruger naturens kræfter.

Sådan foregår det i praksis

Vi starter altid med en afklaring af jeres mål; hvad ønsker I at opnå med eventet og hvad ønsker I, som virksomhed, at deltagerne opnår. Altså hvad er formålet med eventet?

 

Efter forventningsafstemningen tilrettelægger vi sejladsen sammen med vores instruktører. På dagen deles I op i hold på 3-5 personer. Hvert hold tildeles en båd og en instruktør, som vil være i båden hele tiden. Sikkerheden har topprioritet, og alle får derfor en samlet introduktion til sejlads, således at I ved, hvordan I skal forholde jer i båden, samt hvordan båden styres og agerer.

Under sejladsen er der ligeledes altid en sikkerhedsbåd på vandet, sammen med de deltagende både. Denne båd fungerer ligeledes som dommerbåd. Instruktøren sætter jer ind i, hvordan båden skal sejles, men når kapsejladsen bliver skudt i gang fungerer instruktøren blot som observatør, coach og sikkerhedsrepræsentant.

Efter at have trænet på vandet, sejles der en række kapsejladser afhængig af eventets længde. Efter sejladserne evaluerer vi samlet – instruktørerne fortæller om deres observationer, og I har mulighed for refleksion i forhold til jeres dagligdag i virksomheden. Vi kårer selvfølgelig også dagens vindere – eventuelt med medaljer. Den samlede tid for vores firmaevents er typisk 4 eller 6 timer, alt afhængigt af jeres ønsker.

 

Under vores firmaevents, sørger vi gerne for forplejning til deltagerne før, under og efter sejladsen, og vi arrangerer gerne mødefaciliteter eller overnatning, hvis I ønsker det. Eventet kan foregå overalt i Danmark – tæt ved kysten, hvor der er en havn. Ved sejlads i Middelfart kan sejladsen foregå ud fra hotellerne langs kysten, som har egne broer. Læs mere om matchrace middelfart.

Mød jeres netværk på en helt unik måde

En oplevelse, hvor alle kan være med