Udviklingsdag for leder- og medarbejdergrupper

Et samarbejde med Evabeth Mønster

 

Udviklingsdag på vandet. Kursus med Evabeth Mønster.

En investering i virksomhedens udvikling

Ved en udviklingsdag for ledere og medarbejdere tilbyder et arrangement med fokus på udvikling for leder- og medarbejdergrupper, som tager udgangspunkt i jeres hverdag, jeres kerneopgave og udviklingstendenser.

På dette kursus opnår I ny viden og konkrete værktøjer, der løfter jer til et højere kompetenceniveau og øget trivsel.

På havet træner I de nyligt erhvervede kompetencer ved at anvende den nyeste viden og de seneste redskaber. Beslutninger tages, og opgaver løses, og disse har afgørende betydning for teamets succes. I udfordres og testes på jeres kommunikation, reaktionsevner og samarbejde på sejlbåden, hvilket også sætter jeres handlekraft og evne til at udnytte hinandens styrker og muligheder på prøve.

Gennem evaluering opnår I et klart billede af holdets styrker, vilje til udvikling og potentiale for at opnå flere af de nødvendige kompetencer i fremtiden. Den ærlige og konstruktive feedback omsættes til realistiske aktiviteter, der forstærker positiv adfærd og identificerer områder, I med fordel kan arbejde videre med, når I vender hjem. Derved står I endnu stærkere i jeres forpligtende fællesskab.

Gennem denne fælles oplevelse får I mulighed for at skabe et fælles referencepunkt, som kan fungere som et anker i jeres fremtidige samarbejde. Den indsigt, I opnår, i jeres evne til at omsætte læring til praksis, er uvurderlig. Det gør jer i stand til at håndtere nye udfordringer med større sikkerhed og effektivitet.

Det får I 

Indledende møde (ca. 1,5 time), hvor vi afdækker jeres ønsker og behov.

Workshop med Evabeth fra kl. 9-17.30 med viden, praktisk træning og sejlads samt evaluering og handlingsplaner. 

Fuld forplejning og lokaler hele dagen. 

Indhent pris på udviklingsdag

Prisen for en udviklingsdag, herunder antallet af både afstemmes efter, hvor mange I er. Kontakt os for at få en pakkepris.

Få et uforpligtende tilbud på en udviklingsdag for leder- og medarbejdergrupper

Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, så kontakt os endelig, hvis du tror, at dette event er noget for jer. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, som I kan tage udgangspunkt i.

Styrk dit netværk med vores team- og kommunikationstræning

Hos GoSail tilbyder vi team- og kommunikationstræning til dig, der har brug for at styrke den effektive kommunikation i din virksomhed.

Effektiv kommunikation er afgørende i enhver virksomhed. Misforståelser kan føre til fejl og forsinkelser, hvilket kan være problematisk i en travl dagligdag. Ved at prioritere træning og øvelse kan vi markant forbedre vores kommunikationsevner. Jo bedre vi kommunikerer, desto mindre er risikoen for fejl og forsinkelser – og hos os tilbyder vi, at I kan træne kommunikationsevnen intenst i nye omgivelser.