Det flydende mødelokale

Har du overvejet at holde dit møde til søs?

Det kan du hos os. Det kan være i uformelle rammer i vores store RIB båd, hvor vi forinden har fået vind i håret og/eller set store naturoplevelser.

Vi kan også sejle afsted i en af vores matchracebåde, lade skipperen gøre arbejdet, og dermed give jer tid til refleksion og snak.

Sidst men ikke mindst kan vi lave et arrangement for jer i en stor sejlbåd. Det kan foregå fra en hvilken som helst destination i Danmark, alternativt fra udlandet. Vi har adgang til mange forskellige både.

Møderne kan strække sig over timer, en hel dag eller flere dage, hvor I sejler og overnatter ombord eller på et hotel i havn.

Det flydende mødelokale

Ledelsesdøgnet

Det flydende mødelokale_1

Vi har adgang til en række store sejlbåde. Disse sejlbåde kan bruges til arrangementer for jeres ledergrupper/ personalegrupper/ teams/ storkunder/ bestyrelser ect. Vi arrangerer ture på enten timebasis/dagsbasis eller ture over flere døgn, hvor det enten er muligt at overnatte på båden/bådene eller på hotel i havn.

 

Fælles for alle turene er at hver båd har en rutineret skipper, som kan varetage sejladsen (hvis det ønskes), så I kan hellige jer mødet og snakken. Vi stiller med fuld forplejning til deltagerne på disse ture, ligesom der også er indlagt en obligatorisk gin/tonic når man kommer i havn. Vi stiller også med alt nødvendigt sejlertøj til disse arrangementer.

Vil du høre mere om mulighederne for et flydende mødelokale?

Bliv ringet op eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen i bunden af siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

En dag med aktiviteter på vandet

Skal det være en hyggelig dag, hvor der er mulighed for at prøve forskellige aktiviteter med udgangspunkt i vandet, så er dette måske noget for jer. Her kan det være medarbejdere alene eller sammen med ledsager eller måske hele familien

Teambuilding

Vores fokus er at træne den effektive kommunikation mellem mennesker. Vi skaber rammerne for styrkelse af de gode relation – det er grobunden for et værdiskabende samarbejde.