Det flydende mødelokale

Har du nogensinde overvejet den unikke mulighed for at afholde dine møder på vandet?

Hos GoSail tilbyder vi spændende mødeoplevelser i en naturskøn og inspirerende havmiljø med det flydende mødelokale.

 

Afhold jeres møde i naturskønne omgivelser

Det flydende mødelokale har flere muligheder, fx:

1: Prøv vores uformelle og vindblæste møder ombord på vores store RIB-båd. Inden mødet tager vi jer med ud i det fri, hvor I kan mærke vinden i håret og nyde de betagende naturoplevelser. Denne forfriskende start skaber en unik atmosfære, der kan sætte gang i de kreative tanker.

2: Møde ombord på vores matchracebåde, hvor vores dygtige instruktører styrer båden, mens I fokuserer fuldt ud på dybdegående diskussioner og refleksion. Denne tilgang er ideel til strategisk planlægning og teambuilding i en anderledes og inspirerende kontekst.

3: Hvad med at afholde jeres møde i en stor sejlbåd, der kan tage jer med fra enhver destination i Danmark eller endda i udlandet? Vi tilpasser møderne efter jeres behov og kan strække sig over flere timer, en hel dag eller endda flere dage. Der er også mulighed for at overnatte ombord eller på et hotel i havnen.

Det flydende mødelokale. Netværk.

Ledelsesdøgnet

I GoSail har vi også adgang til en række større sejlbåde, perfekte til arrangementer for ledergrupper, personalegrupper, teams, storkunder, bestyrelser og meget mere. Vi arrangerer ture på timebasis, dagsbasis eller over flere dage, hvor I enten kan overnatte om bord eller på et hotel i havnen.

Hver båd er udstyret med en erfaren instruktør, der kan tage sig af sejladsen efter behov, så I kan fokusere fuldt ud på mødet og samtalerne. Vi sørger desuden for fuld forplejning til deltagerne under turen, og der er inkluderet en obligatorisk gin/tonic-velkomstdrink ved ankomst til havnen. Alt nødvendigt sejlertøj vil også blive stillet til rådighed for jer under arrangementet.

Ønsker du et konkret tilbud?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forslag til andre aktiviteter på vandet

Teambuilding

Er du på udkig efter en måde at styrke samarbejdet, motivationen og effektiviteten i dit team? Så læs med her.

Teambuilding er ikke kun sjov og aktiviteter – det er en investering i din virksomheds succes. Gennem kapsejlads træner vi den effektive kommunikation mellem mennesker, og skaber sammenhold og forståelse blandt medarbejderne. Hos GoSail skaber vi rammerne for styrkelse af de gode relation, der er grobunden for et værdiskabende samarbejde.

Firmadysten

Bliv en del af Firmadysten 2024!

Perfekt til mindre virksomheder, der gerne vil prøve kræfter med teambuilding på vandet. Til Firmadysten booker jeres virksomhed enten én eller flere både, hvor I får mulighed for at dyste mod andre virksomheder på kryds og tværs.

Sammen skal jeres hold dyste, finjustere taktikken mellem sejladserne og kæmpe om sejrsmedaljerne. Der er selvfølgelig champagne til vinderholdet. Efter sejladsen venter grillpølser og drikkevarer ad libitum.

Vi afholder Firmadysten på Middelfart Marina den 16. maj og 12. september, hvor du og dine kollegaer kan deltage i spændende kapsejlads og netværkshygge på land.