Det flydende mødelokale

Det flydende mødelokale

Har du nogensinde overvejet den unikke mulighed for at afholde dine møder på vandet? 

Hos GoSail åbner vi dørene til en række spændende mødeoplevelser i en naturskøn og inspirerende havmiljø.

Vores første mulighed byder på uformelle og vindblæste møder ombord på vores store RIB-båd. Før mødet tager vi jer med ud i det fri, hvor I kan mærke vinden i håret og opleve betagende naturoplevelser. Denne forfriskende start giver en unik atmosfære og kan bidrage til at sætte de kreative tanker i gang.

Alternativt kan vi arrangere møder ombord på en af vores matchracebåde, hvor vores en af vores dygtige skippere styrer skibet, og I kan dedikere tiden til dybdegående diskussioner og refleksion. Denne tilgang skaber en perfekt ramme for strategisk planlægning og teambuilding i en anderledes og inspirerende kontekst.

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan vi tilbyde jer muligheden for at afholde jeres møde i en stor sejlbåd. Dette arrangement kan finde sted fra enhver destination i Danmark eller endda i udlandet, da vi har adgang til en bred vifte af både. Møderne kan tilpasses jeres behov og strække sig over flere timer, en hel dag eller endda flere dage. I har også mulighed for at overnatte ombord eller på et hotel i havnen.

Ledelsesdøgnet

Vi har adgang til en række store sejlbåde. Disse sejlbåde kan bruges til arrangementer for jeres ledergrupper/ personalegrupper/ teams/ storkunder/ bestyrelser ect. Vi arrangerer ture på enten timebasis/dagsbasis eller ture over flere døgn, hvor det enten er muligt at overnatte på båden/bådene eller på hotel i havn.

Fælles for alle turene er at hver båd har en rutineret skipper, som kan varetage sejladsen (hvis det ønskes), så I kan hellige jer mødet og snakken. Vi stiller med fuld forplejning til deltagerne på disse ture, ligesom der også er indlagt en obligatorisk gin/tonic når man kommer i havn. Vi stiller også med alt nødvendigt sejlertøj til disse arrangementer.

Vil du høre mere om mulighederne for et flydende mødelokale?

Bliv ringet op eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen i bunden af siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

En dag med aktiviteter på vandet

Skal det være en hyggelig dag, hvor der er mulighed for at prøve forskellige aktiviteter med udgangspunkt i vandet, så er dette måske noget for jer. Her kan det være medarbejdere alene eller sammen med ledsager eller måske hele familien

Teambuilding

Vores fokus er at træne den effektive kommunikation mellem mennesker. Vi skaber rammerne for styrkelse af de gode relation – det er grobunden for et værdiskabende samarbejde.