RIB tur Sønderborg

Stor-RIB-nye-veste-scaled

Oplev Sønderborg Bugt fra en ny vinkel med GoSail

GoSail ejer flere RIB-både i forskellige størrelser, som vi tilbyder ture i. De er alle godkendt til events og persontransport og har en motorkraft fra 130 hp til 600 hp, så de kan sejle med hastigheder på op til 90 km/t. Vi har både, der kan sejle med mellem 4 og 12 personer af gangen, så der er rig mulighed for at tilpasse turen til jeres ønsker og behov. Vi sørger for en sikker og sjov oplevelse for alle ombord, mens I udforsker de smukke omgivelser i Sønderborg Bugt.

Hvor sejler vi?

Oplev smukke Sønderborg Bugt med en spændende RIB-tur arrangeret af GoSail. Med vores RIB-både tager vi dig med på en tur, hvor du vil opleve nogle af de mest spektakulære seværdigheder langs bugten. Vores RIB-tur er velegnet til grupper, og vi kan tilbyde skræddersyede ture efter dine ønsker. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil opleve det bedste af Sønderborg Bugt på en spændende RIB-tur.

Ønsker du et konkret tilbud? Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Alt det praktiske 

Når du tager på en RIB-tur hos GoSail vil du blive forsynet med redningsveste og andet nødvendigt sikkerhedsudstyr, som du skal bære under hele turen. Vores RIB-både kan sejle i de fleste slags vejr, og skulle vejret være mindre godt, kan vi tilbyde jer sejlertøj.

Hvor mange kan I sejle? 

 • Afhængig af størrelsen på RIB’en kan der sejles med mellem 4 og 12 personer ad gangen pr. RIB.

Forplejning

 • På RIB-tur hos GoSail, har du også mulighed for at tilkøbe forplejning undervejs på turen, f.eks.:
  • Kaffe og kage
  • En lækker frokost
  • Øl og vand

Hvor lang tid anbefaler vi til RIB-turen? 

 • Ved højhastighedsture anbefaler vi minimum en time.
 • Ved hyggeture med indlagte højhastighedspassager samt forplejninger anbefaler vi 2 timer. 

Pris

 • Den lille RIB med plads til op til 8 personer: 3.500 kr. eks. moms / 4375 kr. inkl.moms pr. time.
 • Den store RIB med plads til op til 12 personer: 4.500 kr. eks. moms /  5625 kr. inkl. moms pr. time.
 • Der tilføjes et transportgebyr på RIB-arrangementer, der ikke afholdes i Middelfart.

Få en unik og inspirerende oplevelse med en RIB-tur som erhvervsevent

En RIB-tur er ikke kun en fantastisk oplevelse for private personer på jagt efter en spændende udflugt, men også en unik mulighed for virksomheder og organisationer til at arrangere møder, afholde mødeafbræk eller andre erhvervsbegivenheder.

Med vores RIB som mødelokale kan du og dine kolleger nyde den smukke udsigt over havet og kysten, mens I diskuterer og planlægger jeres projekt eller strategi – læs mere om det her. Der er også en mulighed for at tage en pause fra den travle arbejdsdag og skabe et frisk pust i teamet – det kan også være, at I ønsker at tage jeres frokost eller eftermiddagskaffen på vandet – så lægger vi anker, og I kan nyde roen på vandet.

Med vores RIB-både tilbyder vi også persontransport fra A til B. Hvis du skal på konference på et hotel eller på besøg hos et firmadomicil og skal videre til en restaurant eller attraktion et andet sted, kan vi tilbyde hurtig og effektiv transport med vores RIB-både. Vi tilbyder både transport i en enkelt retning eller tur/retur.

RIB-ture hos GoSail kan arrangeres i forskellige størrelser og varigheder, og det er muligt at skræddersy turen til jeres behov og ønsker. Så hvis du ønsker at tilføje en anderledes og mindeværdig dimension til dit næste erhvervsarrangement, så overvej at tage en RIB-tur. Det vil give jer en unik og inspirerende oplevelse, som I sent vil glemme.

Det flydende mødelokale

Skal I også ud og have fart over feltet og vind i ansigtet?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vandski / Badering / SUP / Kajak

GoSail råder over en del ”vandlegetøj”. Vi har en flåde af RIB både som kan bruges til at trække vandski og baderinge, derudover kan vi stille våddragter og redningsveste til rådighed for deltagerne. Vi arrangerer også SUP (Stand up Padling) samt kajakture og kurser.

En dag med aktiviteter på vandet

Skal det være en hyggelig dag, hvor der er mulighed for at prøve forskellige aktiviteter med udgangspunkt i vandet, så er dette måske noget for jer. Her kan det være medarbejdere alene eller sammen med ledsager eller måske hele familien.