Skonnert

Med en skonnert kan du prøve en ægte, original sejloplevelse.

Ved fælles hjælp skal der sættes sejl og opleves, hvordan en tonstung båd langsomt kommer op i fart. Du vil opleve, hvordan vinden tager fat i sejlene samtidig med at du kan høre træværkets forsigtige knirken – en lyd, der vidner om historien omkring stolte danske skibsbyggertraditioner og solidt håndværk.

På en tur med skonnert vil der være mulighed for fuld forplejning ift. både mad og drikke, og GoSail er meget fleksible omkring turens udformning og indhold. Vi tilpasser turen efter jeres ønsker og behov.

Hos GoSail råder vi ikke selv over skonnerter, men vi har en lang række gode samarbejdspartnere med årelang erfaring inden for området. Du kan derfor trygt overlade dit arrangement til os, så sørger vi for en god oplevelse.

Få din pris, når du ringer til os - eller bestil et opkald

Sejlevents uden for Danmark

Hos GoSail arrangerer vi også sejladser uden for Danmark. Det kan være personale eller kundevents, bestyrelsesture, strategiseminarer, etc. rundt omkring i Europa hvor vi enten medbringer vores både, eller vi lejer nogle lokale både i god stand som passer til formålet.
Det kan enten være kapsejladsbåde eller cruisere, bådene giver mulighed for kapsejlads og/eller evt. overnatning.

Det flydende mødelokale

Det flydende mødelokale giver teams muligheder for at afholde møder og events ombord på vores RIB-både. Her kan du som virksomhed skabe en anderledes og mindeværdig mødeoplevelse, der kombinerer smukke omgivelser med effektivt samarbejde. Klik på linket for at udforske mulighederne for at arrangere dit næste møde på vandet.