Skonnert

Frem_Galeasen, Skonnert på vandet.

Få din pris, når du ringer til os - eller bestil et opkald

Skonnert – en ægte, original sejloplevelse.

Ved fælles hjælp skal der sættes sejl og opleves, hvordan en tonstung båd langsomt kommer op i fart. Du vil opleve, hvordan vinden tager fat i sejlene samtidig med at du kan høre træværkets forsigtige knirken – en lyd, der vidner om historien omkring stolte danske skibsbyggertraditioner og solidt håndværk.

På en tur med skonnert vil der være mulighed for fuld forplejning ift. både mad og drikke. Vi kan fx tilbyde:

  • Morgenmad
  • Frokost, herunder lækre sandwiches mm.
  • Kolde og varme drikke (sodavand, øl, kaffe, the, kakao, mm).

Har du andre forespørgsler, så kontakt os endelig, så finder vi ud af det.

Hos GoSail er vi meget fleksible omkring turens udformning og indhold. Vi tilpasser turen efter jeres ønsker og behov. Vi råder ikke selv over skonnerter, men vi har en lang række gode samarbejdspartnere med årelang erfaring inden for området. Du kan derfor trygt overlade dit arrangement til os, så sørger vi for al det praktiske og du kan læne dig tilbage og nyde den gode oplevelse.

Hvad er en skonnert? 

En skonnert er en sejlskibstype med gaffelsejl på alle master og stagsejl mellem den forreste mast og bovspryd og klyverbom. Med denne rigning kaldes den sletskonnert, eller man bruger den engelske betegnelse fore-and-aft skonnert. En topsejlsskonnert har desuden to råsejl, under- og overtopsejl, på den forreste mast. Rigget med et tredje råsejl, bramsejl, kaldes typen bramsejlsskonnert. Læs mere her.

Sejlevents uden for Danmark

Hos GoSail arrangerer vi også sejladser uden for Danmark. Det kan være personale eller kundevents, bestyrelsesture, strategiseminarer, etc. rundt omkring i Europa hvor vi enten medbringer vores både, eller vi lejer nogle lokale både i god stand som passer til formålet.
Det kan enten være kapsejladsbåde eller cruisere, bådene giver mulighed for kapsejlads og/eller evt. overnatning.

Det flydende mødelokale

Det flydende mødelokale giver teams muligheder for at afholde møder og events ombord på vores RIB-både. Her kan du som virksomhed skabe en anderledes og mindeværdig mødeoplevelse, der kombinerer smukke omgivelser med effektivt samarbejde. Klik på linket for at udforske mulighederne for at arrangere dit næste møde på vandet.