Mødeafbræk på vandet

Trænger I til en pause fra møderne? Så tag et mødeafbræk GoSail!

Uanset om I ønsker en adrenalinfyldt oplevelse med vindens susen eller søger roen fra en sejltur, tilbyder vi skræddersyede løsninger, der imødekommer jeres behov og ønsker.

Sejlbåde

Vores sejlbåde, drevet af naturen uden brug af motor, åbner op for en unik måde at opleve skiftende årstider fra søsiden. På sejlbådene er der plads til mellem 3 – 5 personer ombord.

RIB-både

Hvis I foretrækker mere fart, er vores RIB-både det perfekte valg. Vi har RIB-både i forskellige størrelser, der kan rumme op til 12 personer. Her har I muligheden for både at kombinere en smuk naturoplevelse med høj fart. Der er også mulighed for en rolig tur – vi tilbyder fx Hvalsafari i Naturpark Lillebælt, hvor I har mulighed for at opleve nogle af de mange marsvin, der holder til i området. Ved hvalsafari sejler vi efter Naturpark Lillebælts code of conduct for at passe bedst muligt på marsvinene.

Praktisk

En oplevelse med GoSail er ikke blot en pause fra hverdagen; det er også en kilde til ny energi. Uanset om I vælger en autentisk sejloplevelse, hvor sejlene strammes og båden glider gennem vandet, eller en RIB-tur med vind i håret, er der altid mulighed for at tilpasse aktiviteterne efter jeres præferencer. Deltag aktivt i sejladsen eller læn jer tilbage og nyd turen.

Vi imødekommer også de praktiske behov. Vi tilbyder forplejning som fx en grillbuffet, frokost, morgenmad eller noget at drikke. Dette aftales på forhånd med GoSail. Uanset vejret leverer GoSail alt nødvendigt udstyr, så I kan koncentrere om at nyde øjeblikket. Book jeres mødeafbræk i dag og oplev en verden af eventyr på de danske farvande med GoSail.

Blu26, Lilelbælt. Mødeafbræk, netværksarrangement, netværk, kundepleje, teambuilding mm. Ud i det blå for sejl.

Skal I have frisk luft og en anderledes oplevelse som afbræk i mødet?

Bliv ringet op eller send os en forespørgel ved hjælp af formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Teambuilding

Vores fokus er at træne den effektive kommunikation mellem mennesker. Vi skaber rammerne for styrkelse af de gode relation – det er grobunden for et værdiskabende samarbejde.

Skonnert

Er I mange der skal af sted, kan vi sørge for et stort skib til jeres arrangement.