Firmaarrangement i Jylland

Der findes rigtig mange muligheder for afvikling af firmaarrangementer – men er det i år I skal prøve noget nyt? Hos GoSail kan I holde jeres firmaarrangement på vandet og vi tilbyder flere forskellige former.

Prøv kræfter med kapsejlads som firmaarrangement

I behøver ingen sejlkundskaber – vi giver jer den nødvendige information og taler ikke sejler-sprog. I får selvfølgelig tid til træning, og der er en instruktør på hver båd hele tiden. Det hele kulminerer med kapsejladser og præmieoverrækkelse – men vi trækker også læring ud af oplevelsen.

Inviterer du dine medarbejdere til firmaarrangement med kapsejlads hos GoSail skal I, for at kunne styre båden, bl.a. 

  • samarbejde om at finde den rette person til den rette opgave, 
  • fastlægge en strategi, 
  • have et fælles sprog og en klar og entydig kommunikation 
  • og I skal fungere som det bedste team.

Læs mere om program og indhold her.

Vi kan arrangere forplejning før, under og efter sejladsen – se mere her.

Dagens program

Varigheden af et firmaarrangement er som udgangspunkt 4 – 6 timer og kan gennemføres overalt i Danmark. Et typisk program kunne fx se sådan ud:

  • Velkomst ▶ skippermøde og generel orientering
  • Sejler udstyr udleveres  ▶ intro på bådene ▶ sejle ud af havnen ▶ træningen starter
  • Den først sejlads sættes i gang, hvor holdene dyster mod hinanden
  • Sejladserne afsluttes ▶ bådene sejles i havn ▶ bådene afrigges
  • Afslutning og præmieoverrækkelse

Vi skræddersyr programmet efter jeres ønsker, inklusive muligheder som morgenmad, frokost eller grillbuffet. Vi kan også hjælpe med at arrangere indkvartering på nærliggende hoteller, hvis dette ønskes.

Sejlads uden konkurrence

Er I mere til en hyggelig sejltur, hvor I prøver kræfter med sejladsen men uden konkurrenceelementet – så klarer vi også den.  Der er stadig en grundig introduktion og en instruktør med ombord. Vi sejler der, hvor vinden fører os hen, og vi vil ret sikkert se marsvin og flot natur hele vejen – vi kalder det også Hvalsafari i Middelfart.

Læs mere om Hvalsafari Middelfart her.

Læs mere om tur ud i det blå her.

Ønsker I fart over feltet? Så prøv RIB-turen!

Vi sejler med vores RIBs i hele Region Syddanmark, så skal dit firmaarrangement i Jylland være til søs, så er det en rigtig sjov oplevelse med fart over feltet.

Vi sejler fra 1 time og opefter. Det kan være en samlet tur eller vi kan lave flere ture, hvor I skiftes. Imens der ventes på land kan vi servere kolde drikke eller kaffe med Danske prisvindende romkugler fra BAKS BAKERY & DELI.

Vi kan håndtere mange mennesker på turene – vi sammensætter programmet i samarbejde med dig. Læs mere om vores RIB ture her

Hvalsafari Middelfart – en naturoplevelse

I Lillebælt lever der ca. 3.000 små hvaler, også kaldet marsvin. I gamle dage jagede man dem, men nu er de en sjov og hyggelig oplevelse, når man bevæger sig rundt i Narturpark Lillebælt i GoSails både.

Vi sejler som regel Hvalsafari i Middelfart i vores RIB, som er en gummibåd med fast bund og sæder. Det betyder, at vi kan komme relativt hurtigt rundt og finde marsvinene. Det er vind, vejr og strøm, der afgør hvor de er at finde.

Vi har flere både og kan håndtere større grupper i kortere eller længere tid. Vi kan medbringe kaffe og Danmarks prisvindende romkugler eller kolde drikke og lave det til en udflugt. Det er muligt også at gå i land flere steder, hvis det ønskes.

Læs mere om Hvalsafari Middelfart her

Marsvin i Naturpark Lillebælt.

Få et uforpligtende tilbud på et firmarrangement i Jylland

Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, så kontakt os endelig, hvis du tror, at et firmaarrangement på vandet er noget for jer. Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.