Arrangerer du jeres firmaarrangement i Jylland?

Der findes rigtig mange muligheder for afvikling af firmaarrangementer – men er det i år I skal prøve noget nyt? Hos GoSail kan I holde jeres firmaarrangement på vandet og vi tilbyder flere forskellige former.

Bliv ringet op eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Prøv kræfter med kapsejlads som firmaarrangement

I behøver ingen sejlkundskaber – vi giver jer den nødvendige information og taler ikke sejler-sprog. I får selvfølgelig tid til træning, og der er en instruktør på hver båd hele tiden. Det hele kulminerer med kapsejladser og præmieoverrækkelse – men vi trækker også læring ud af oplevelsen.

Inviterer du dine medarbejdere til firmaarrangement med kapsejlads hos GoSail skal I, for at kunne styre båden, bl.a. 

  • samarbejde om at finde den rette person til den rette opgave, 
  • fastlægge en strategi, 
  • have et fælles sprog og en klar og entydig kommunikation 
  • og I skal fungere som det bedste team.

Læs mere om program og indhold her

Vi kan arrangere forplejning før, under og efter sejladsen – se mere her

Sådan kan jeres firmaarrangement se ud hos GoSail:

  • Udlevering af sejlerudstyr. I får intro på bådene og sejladstræningen starter
  • Jeres første kapsejlads starter
  • Sejladserne afsluttes, bådene sejles i havn og afrigges
  • Evaluering
  • Præmieoverrækkelse og afslutning

Det kan også være en skøn sejltur uden konkurrence

Er I mere til en hyggelig sejltur, hvor I prøver kræfter med sejladsen men uden konkurrenceelementet – så klarer vi også den.  Der er stadig en grundig introduktion og en instruktør med ombord. Vi sejler der, hvor vinden fører os hen, og vi vil ret sikkert se marsvin og flot natur hele vejen – vi kalder det også Hvalsafari i Middelfart.

Læs mere om Hvalsafari Middelfart her

Læs mere om tur ud i det blå her

Skasl vi arrangere jeres næste firmaarrangement i Jylland for jer?

Ønsker I fart over feltet? Så er det en RIB tur I har brug for

Vi sejler med vores RIBs i hele Region Syddanmark, så skal dit firmaarrangement i Jylland være til søs, så er det en rigtig sjov oplevelse med fart over feltet.

Vi sejler fra 1 time og opefter. Det kan være en samlet tur eller vi kan lave flere ture, hvor I skiftes. Imens der ventes på land kan vi servere kolde drikke eller kaffe med Danske prisvindende romkugler fra BAKS BAKERY & DELI.

Vi kan håndtere mange mennesker på turene – vi sammensætter programmet i samarbejde med dig. Læs mere om vores RIB ture her

Book jeres RIB tur her

Hvalsafari Middelfart – en naturoplevelse

I Lillebælt lever der ca. 3.000 små hvaler, også kaldet marsvin. I gamle dage jagede man dem, men nu er de en sjov og hyggelig oplevelse, når man bevæger sig rundt i Narturpark Lillebælt i GoSails både.

Vi sejler som regel Hvalsafari i Middelfart i vores RIB, som er en gummibåd med fast bund og sæder. Det betyder, at vi kan komme relativt hurtigt rundt og finde marsvinene. Det er vind, vejr og strøm, der afgør hvor de er at finde.

Vi har flere både og kan håndtere større grupper i kortere eller længere tid. Vi kan medbringe kaffe og Danmarks prisvindende romkugler eller kolde drikke og lave det til en udflugt. Det er muligt også at gå i land flere steder, hvis det ønskes.

Læs mere om Hvalsafari Middelfart her

Få priser og nærmere info her

Et firmaarrangement med hele pakken

Hvis I også ønsker morgenmad, frokost eller en velsmagende grillbuffet som en del af programmet til jeres firmaarrangement, sørger vi også for det. Vi hjælper også gerne med at indhente tilbud fra omkringliggende hoteller, så I kan få mest muligt ud af jeres firmaarrangement.

Skal vi arrangere jeres næste firmaarrangement for jer?

Bliv ringet op eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.