Ud i det blå for sejl

Giv dine nærmeste en uforglemmelig oplevelse

Hos GoSail tilbyder vi ture med vores sejlbåde, hvor du og dine nærmeste kan få en fantastisk oplevelse sammen. Det kan også være, at det er kortklubben, der ønsker at bruge opsparingen eller fodboldholdet, der vil omsætte bødekassen til fælles oplevelse, der byder på noget andet end det sædvanlige. Vi har løsningen til at opfylde dette ønske eller skabe en oplevelse for jeres klub. Vi tilbyder nemlig de perfekte rammer for:

  • Hygge
  • Frisk luft
  • Fælles oplevelser
  • Kaffe & kage – samt grill og en øl bagefter
  • Mulighed for at spotte marsvin
  • Og ikke mindst, at være med til at sejle en sejlbåd

Hver båd kan rumme op til 5 personer, og vi har hele 10 både til rådighed, så der er plads til alle. Vi sejler i så lang tid, som I ønsker – dog minimum 2 timer. Svømmeveste og sejlertøj stilles til rådighed.

Prisen er 3.750,- kr. inklusive moms pr. båd for 2 timers sejlads.

Blu26, Lilelbælt. Mødeafbræk, netværksarrangement, netværk, kundepleje, teambuilding mm. Ud i det blå for sejl.

Skal vi levere indholdet i din gave?

Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål. Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kapsejlads

Ønsker du konkurrence i stedet for en tur ud i det blå, så skal du sejle kapsejlads. Kapsejlads er den ultimative kombination af konkurrence og passion for sejlads. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er der plads til dig. Her vil opleve spændingen ved strategi, teamwork og hurtige beslutninger. Læs mere om det her.

RIB-tur

Er du på udkig efter fart og adrenalinfyldt action? Så skal du prøve en spændende tur i vores RIB-både. Vores agile og hurtige både garanterer en fartoplevelse ud over det sædvanlige, hvor vinden i håret og bølgerne under båden skaber uforglemmelige øjeblikke. H

Hvad er Matchrace?