Hold jeres næste firmaarrangement på vandet

Er du ved at arrangere jeres næste firmaarrangement? Der findes et utal af sjove idéer til firmaarrangementer – men hvad med at prøve noget nyt? Hos GoSail kan I holde jeres firmaarrangement på vandet og f.eks. konkurrere i kapsejlads.

Et sjovt og lærerigt firmaarrangement

GoSail hjælper jer med at arrangere et firmaarrangement, som er sjovt, men som også giver jer brugbare værktøjer, I kan tage med hjem og implementere i jeres arbejde.

GoSail er et flydende kommunikationslaboratorium, og med et firmaarrangement hos GoSail får I træning i teambuilding og tydelig kommunikation.

Et firmaarrangement på vandet hos GoSail sætter rammerne for at I kan styrke de gode relationer, som er grobunden for værdiskabende samarbejde – hvilket både er til gavn for virksomhedens drift og trivslen blandt medarbejderne.

Inviterer du dine medarbejdere til firmaarrangement med kapsejlads hos GoSail skal I, for at kunne styre båden, bl.a. 

  • samarbejde om at finde den rette person til den rette opgave, 
  • fastlægge en strategi, 
  • have et fælles sprog og en klar og entydig kommunikation 
  • og I skal fungere som det bedste team.

Fuldstændig ligesom I skal samarbejde i hverdagen på arbejdet for at få det hele til at gå op i en højere enhed. I får både et sjovt firmaarrangement, men I får også et firmaarrangement, som udfordrer jer alle sammen.

Genforen dine medarbejdere med et firmaarrangement hos GoSail

Mange mennesker blev på grund af Covid-19-pandemien sendt på hjemmekontoret og havde mange uger eller måneder uden nogen form for socialt samvær med kollegerne – så inviter dine medarbejdere til et firmaarrangement ved GoSail, som i den grad ryster jer sammen igen.

GoSail sørger for det hele til jeres firmaarrangement

Med et firmaarrangement på blot 4 timer kan du give dine medarbejdere unikke AHA-oplevelser omkring det at kommunikere og samarbejde. Det er et firmaarrangement, som gør jer mere omstillingsparate i hverdagen, og I bliver bedre til, i fællesskab, at omsætte planer og tanker til handling og succes.

Skal vi arrangere jeres næste firmaarrangement for jer?

Bliv ringet op eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Sådan kan jeres firmaarrangement se ud hos GoSail:

  • Udlevering af sejlerudstyr. I får intro på bådene og sejladstræningen starter
  • Jeres første kapsejlads starter
  • Sejladserne afsluttes, bådene sejles i havn og afrigges
  • Evaluering
  • Præmieoverrækkelse og afslutning

Et firmaarrangement med hele pakken

Hvis I også ønsker morgenmad, frokost eller en velsmagende grillbuffet som en del af programmet til jeres firmaarrangement, sørger vi også for det. Vi hjælper også gerne med at indhente tilbud fra omkringliggende hoteller, så I kan få mest muligt ud af jeres firmaarrangement.

Skal vi arrangere jeres næste firmaarrangement for jer?

Bliv ringet op eller send os en forespørgsmål ved hjælp af formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

SUP / Vandski / Badering

Ud i det blå for sejl