Hold jeres næste firmaarrangement på vandet

Derfor skal du vælge kapsejlads til jeres firmaarrangement

Matchracing er et unikt og spændende værktøj til at få trænet jeres kommunikationsevner i fællesskabet – og så er det er oveni også en sjov konkurrence, hvor I kommer til at opleve at dyste med fuld fart på. I skal som hold lære at sejle og I får hver især tildelt en opgave på båden, som er altafgørende for, at båden sejler og I kommer hurtigst frem. Der er fuld fokus, når I træder om bord og I vil mærke, at I er nødt til at kommunikere og samarbejde omkring opgaven.

Et sjovt og lærerigt firmaarrangement

Hos GoSail hjælper vi dig med at arrangere et firmaarrangement, der giver brugbare værktøjer, du kan implementere i det daglige arbejde – men som også er sjovt og skaber god stemning. Med teambuilding på vores både får du trænet tydelig kommunikation og samarbejdsevne. Et firmaarrangement hos GoSail sætter rammerne for, du får styrket de gode relationer, som grobunden for det værdiskabende arbejde – både til gavn for virksomhedens drift og trivslen blandt medarbejderne.

Inviterer du dine medarbejdere/kollegaer/samarbejdspartnere til et firmaarrangement med kapsejlads hos GoSail vil I bl.a. få arbejdet med følgende punkter, når I sammen skal styre båden:

  • Samarbejde: Find den rette person til hver opgave – hvem gør hvad?
  • Strategi: Find en strategi for, hvordan I bedst bevæger jer på banen. Har I en plan B, hvis plan A ikke virker?
  • Kommunikation: Find det fælles sprog og hav en klar og tydelig kommunikation.

Forløbet af dagen

Ved et arrangement hos GoSail skal medarbejderne sejler i teams på 4-5 personer, hvor de undervejs skal lære at samarbejde om at få båden til at sejle optimalt og i den ønskede retning. Alle deltagere får en grundig briefing af vores instruktører før sejladsen, og vi har en instruktør med på alle både som observatør. Sejladsen tager som udgangspunkt 4-6 timer afhængigt af indhold og formål og kan gennemføres overalt i Danmark. Forløbet kan variere fra gang til gang, men ser oftest således ud:

  • Velkomst ▶ skippermøde og generel orientering
  • Sejler udstyr udleveres  ▶ intro på bådene ▶ sejle ud af havnen ▶ træningen starter
  • Den først sejlads sættes i gang, hvor holdene dyster mod hinanden
  • Sejladserne afsluttes ▶ bådene sejles i havn ▶ bådene afrigges
  • Afslutning og præmieoverrækkelse

Forløbet for dagen kan se forskelligt ud alt efter jeres ønsker. Hvis I også ønsker morgenmad, frokost eller grillbuffet, som en del af programmet til jeres firmaarrangement, sørger vi også for det. Vi hjælper også gerne med at indhente tilbud fra omkringliggende hoteller, så I kan få mest muligt ud af jeres firmaarrangement.

Skal vi arrangere jeres næste firmaarrangement for jer?

Bliv ringet op eller send os en forespørgsel ved hjælp af formularen nederst på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Claus Hansen, Sales & Marketing Director – SKAKO concrete A/S

Det var kort sagt bare en rigtig god oplevelse. Jeg synes, at arrangementet var velorganiseret og der var styr på tingene. Introduktionen fungerede rigtig godt og der blev fortalt på en måde, som alle kunne forstå. Vi fik en indsigt i, hvad der skulle foregå og hvordan vi skulle gebærde os på vandet. Da vi kom ud på bådene var der fuldstændig styr på det sikkerhedsmæssige, og alt grej var i orden. Instruktørerne var professionelle og dygtige til at lære fra sig på en rolig måde, så der var rigtig god stemning i bådene. Eventet er virkelig en øjenåbner i forhold til kommunikation – hvis for mange gerne vil bestemme og man glemmer kommunikationen, så kommer man ingen vegne. Alle medarbejdere havde en kanon god tur, vi snakker stadig om det på kontoret, og man kunne faktisk godt blive afhængig af det.

Styrk netværket

Hos GoSail bruger vi vores både til forskellige typer af teambuilding, det gælder både firmaarrangementer, netværksarrangementer, kundepleje og team- og kommunikationstræning.

I modsætning til andre teambuildingformer, er alle lige på en båd, da de færreste har erfaring med sejlads. Derfor er det et perfekt værktøj til at udvikle mennesker – både individuelt og i grupper. De afgrænsede rammer i båden, samt de opgaver der skal løses betyder, at deltagerne får mulighed for at bruge sig selv på ny måde. De opdager ofte gir vigtigt det er, at alle løser deres præcise opgave på båden og at kommunikation er helt klar, når de sammen skal løse en fælles opgave.